Madonin sin je "pobegao" od nje glavom bez obzira: Odrastao je u Londonu, a sada pod "LAŽNIM" imenom prodaje basnoslovno skupe slike!

K.Ć Vesti 19.12.2021 10:17 0

Madonin sin se odlučio za sopstveni biznis, prodaje svoje slike u jednoj galeriji i to za 24.000 evra

Madonin sin je "pobegao" od nje glavom bez obzira: Odrastao je u Londonu, a sada pod "LAŽNIM" imenom prodaje basnoslovno skupe slike!

Tanjug/Ap

Kada su u pitanju Madinina deca, daleko više je u žiži javnosti njena ćerka Lourdes Leon koja je krenula putem svoje slavne majke.

 

 

Leon žutu štampu obično puni kontroverznim ponašanjem, pokazujući neobrijane pazuhe na crvenom tepihu, ali i neprimernim izjavama. Međutim, većina je zaboravila da Madona pored ćerke ima i sina, Roka Ritčija koji je odrastao sa svojim ocem.

Guj Ritči i Madona su se godinama borili oko starateljstva nad naslednikom , sve dok sam Roko nije odlučio da će biti sa ocem, a ne sa majkom.

 

 

Madona, kao i svaka majka, nije dobro podnela odluku svog sina.

Cela gungula oko starateljstva je počela kada Roko više nije želeo da putuje sa majkom na turneje, želeo je da bude stacioniran na jednom mestu kao i sva deca. Otišao je kod oca u London, čak i kada je sud doneo odluku da treba da se vrati kod majke, on je to odbio. U narednim godinama odnos između sina i majke je vagao, malo je bio dobar, malo ne. Mladić je blizak sa svojom sestrom i sa njom je u kontaktu svakodnevno.

Roko je poželeo da se bavi nekim oblikom javnog rada, poput manekenstva, ali je brzo odustao i svoju sreću pronašao u umetnosti. Svoj nalog na Instagramu je obrisao, a zatim otvorio novi profil na kome se nalaze uglavnom fotografije na kojima se oblači u stilu 50-tih i 60-tih.

 

 

O njegovom slikarskom zanatu svedoče i informacije da je svoje slike prodaje u jednoj galeriji, a cena je nenormalno visoka. Najjeftiniji rad možete kupiti za 24.000 evra.

 

 

Umetnička dela prodaje pod pseudonima Rhed, a kritičari su naklonjeni njegovom radu, te na stranici galerije možete da pročitate sledeće:

"Rhed je mladi umetnik u nastajanju čija je kulturna pozadina raznolika i nekonvencionalna. Njegovo detinjstvo je proteklo između Njujorka i Londona, što mu je dalo eklektičnu i raznoliku umetničku pozadinu."

Roko je 2020. imao izložbu u glavnom gradu Britanije, koju su posetili i Madonna i Guj Ritči.

 

Komentari (0)
Loading