Ovde nešto nije u redu: Nov potez britanske kraljevske porodice izazvao HAOS U SVETU

Slobodanka Ćorić Vesti 24.04.2024 15:11 0

Imenovanje nije direktno kraljev poklon, već ga vrši Kabinetska kancelarija na njegovu preporuku, a još bizarnije je što se niko od njih nije pojavio, već je poslato saopštenje o dodeli

Kejt

Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales/AP

Drama oko zdravstvenog stanja princeze Kejt Midlton i dalje ne prestaje, a najnoviji potez kraljevske porodice naveo je mnoge da posumnjaju da tu nešto ne štima, kao i da kreiraju nove teorije zavere.

Kralj Čarls odlikovao je Kejt, te je ona postala članica Reda pratilaca časti, što je izuzetno odlikovanje, budući da se u poslednjih sto godina ovo nije desilo, piše "Daily mail".

Navodi se da je pomenuta odluka simbol velikog poštovanja koje je princeza dobila od kralja zbog svog doprinosa umetnosti, nauci, medicini i javnoj službi svih ovih godina otkako je deo kraljevske porodice.

Imenovanje nije direktno kraljev poklon, već ga vrši Kabinetska kancelarija na njegovu preporuku, a još bizarnije je što se niko od njih nije pojavio, već je poslato saopštenje o dodeli.

Nove bizarne teorije zavere kruže na društvenim mrežama širom Velike Britanije, a ponovo se aludira na narušeno zdravstveno stanje Kejt Midlton, kao i mogućnost da je ona navodno u komi, što je izazvalo pravi haos širom sveta.

- "Kejt je u komi ljudi, uključite mozak", "Svi u Britaniji pričaju o tome da ona uopšte nije ni izašla iz bolnice", "Ovde nešto nije u redu", "Čudne stvari se dešavaju", "Nemoguće da nekoga nema par meseci, a da se o tome ništa ne zna", "Neka neko progovori" - bili su samo neki od komentara besnih korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, princeza od Velsa objavila je nedavno da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji i od tada se nije oglašavala.

 

 

Komentari (0)
Loading