Jelisaveta Karađorđević postaje prabaka: U srpsku kraljevsku porodicu stiže još jedna princeza, posle pakla sekti Indija podelila radosnu vest

Slobodanka Ćorić Vesti 04.05.2024 10:14 0

Indija je kako je poznato prošla pakao u sekti koja ju je vrbovala i iz koje se jedva isčupala, ali uz podršku majke i bake, princeze Jelisavete Karađorđević, uspela je da prevaziđe teškoće

princeza

Printscreen/Instagram

Uzbudljive vesti stižu iz doma Indije Oksenberg, unuke princeze Jelisavete Karađorđević! Naime, mlada Oksenberg nedavno je otkrila na društvenim mrežama da će uskoro postati majka devojčice, donoseći tako novo svetlo u porodicu.

Kćerka poznate glumice Katarine Oksenberg, koju pamtimo po ulozi Amande Karington u seriji "Dinastija", podelila je radosnu vest putem svog Instagram profila. Na fotografiji koju je objavila, Indija nežno drži haljinicu za bebu, jasno ukazujući na to da je u pitanju devojčica.

Venčana u oktobru prošle godine sa svojim izabranikom, Patrikom D’Ignasijem, kog je upoznala u Njujorku, Indija je odlučila podeliti ovu radostnu vest sa svojim pratiocima. Njih dvoje su se verili u oktobru 2019. godine, a svadba, koja je prvobitno bila planirana za 2020. godinu, bila je događaj koji su mnogi s nestrpljenjem iščekivali.

Nakon venčanja, mladi par započeo je svoj život u Los Anđelesu, a kasnije su se preselili na Floridu. Indija je kako je poznato prošla pakao u sekti koja ju je vrbovala i iz koje se jedva isčupala, ali uz podršku majke i bake, princeze Jelisavete Karađorđević, uspela je da prevaziđe teškoće. Nakon tih izazova, odlučila je svoju kreativnost usmeriti u produkciju, radeći iza kulisa filmske industrije.

Ova vest donosi dodatnu radost i svetlu budućnost Indijinoj porodici, dok se ona već sada raduje dolasku male princeze.

Komentari (0)
Loading