„Ona je jedna od...“: Šakirin 16 godina mlađi dečko ne krije zaljubljenost, a sada je izjavio nešto što će iznervirati Pikea

Vesti 06.05.2024 12:59 0

Lusijen je otišao na snimanje spota sa Šakirom, a poslovni odnos je prerastao u ljubavnu vezu.

lusijen i šakira

Profimedia

Kada je Lusijen Laviskont, zvezda serije „Emili u Parizu“ dobio poziv da bude glavni junak spota za pesmu Šakire i Kardi B, nije se ni trenutak dvoumio. Došao je u Majami poslovno, a nekoliko dana snimanja pretvorila su poslovno putovanje u nešto mnogo važnije. On i Šakira su započelu romansu.

Lusijen za poznatu pevačicu ima samo reči hvale i ne krije svoju zaljubljenost iako je od nje mlađi 16 godina. „Šakira je jedna od najneverovatnijih umetnica koje su ikada krasile planetu. Njena predanost poslu, obožavaocima i ljubav prema životu zaista su inspirativni. Ona je jedna od najlepših i najvrednijih osoba koje sam ikada upoznao“, rekao je za „US weekly“.

lusijen i šakira

Profimedia

 

O njihovoj vezi je počelo da se šuška u martu, a već u aprilu je potvrđeno da su glumac i pevačica novi par u svetu poznatih. Među njima je zaiskrilo tokom snimanja spota za pesmu „Punteria“ koju izvode Šakira i Kardi B, a glumac je sa Šakirom tom prilikom snimio nekoliko vrućih kadrova. Ubrzo posle toga, njih dvoje su viđeni u izlasku. Lusijen ima 31 godinu i prvi je zvanični partner 47-ogodišnje pevačice posle bolnog razvoda s fudbalerskom zvezdom Pikeom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading