Besprekoran stajling Sijene Miler: Glumica diktira trendove, a sandale koje je ponela biće glavni hit ovog leta

Olja Jelić Vesti 10.05.2024 17:56 0

Sijena Miler svoje drugo dete rodila je pre četiri meseca, a nakon što se neko vreme pritajila na crvene tepihe vratila se u velikom stilu i to u cipelama sezone

Sijena Miler

Profimedia

Sijena Miler svoje drugo dete rodila je pre četiri meseca, a nakon što se neko vreme pritajila na crvene tepihe vratila se u velikom stilu i to u cipelama sezone.

Met Gala After party bio je kao stvoren za kraljicu boho stila, Naime, dres kod same Met Gale bio je 'The Garden of Time', a isti se nastavio i na after partiju. Nekoliko sati nakon što je zadivila na kultnim stepenicama Met Gale u glamuroznoj haljini od čipke s potpisom Chemene Kamali, Sijena se presvukla u ležerniji stajlijg i nizala pohvale.

Da farmerke itekako mogu biti sjajan izbor za večernji izlazak pokazala je stajlingom koji je inspirisan stilom sedamdesetih.

Stigavši na zabavu u pratnji svog partnera Olija Grina obukla je još jedan total loook Chloé komplet. Izgledala je besprekorno od glave do pete. Sijena je stajling upotpunila čipkastom bluzom sa karnerima, plavim farmerkama sa izrezima i torbom od brušene kože, a svu pažnju ukrale su cipele - smeđe wedge sandale s punom petom od drva.

Upravo su te nekada veoma popularne sandale sa punom petom bile u centru pozornosti na novoj reviji brenda Chloé u Parizu. Prizor iz prvih redova revije brenda Chloé bio je jasan indikator nadolazećih trendova, a otkrio je da se na modnu scenu vraćaju nekoć popularne wedge sandale. Ove sandale pravljene su po uzoru na klompe, sa karakterističnom platformom od drva i prepoznatljivim detaljem debelih remena od crne kože.

Jasno da je reč o modelu za kojim će se trendseterke pomamiti i rado ih prošetati po glavnim modnim središtima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading