09:30 Zdravlje NAJPODLOŽNIJI SU PREHLADI: Ljudi ove krvne grupe NE IZLAZE od lekara, najlakše ih zakače virusi i upale
17:40 Ispovesti Prodavačica UPOZORILA potrošače, ono što rade je JEZIVO: "Prestanite sa OVOM ODVRATNOM navikom, pravo je LEGLO BAKTERIJA"
10:08 Zdravlje Jedete i dalje JAJA od USKRSA? Niste ni svesni koliko su ŠTETNA, mogu ozbiljno ugroziti vaše ZDRAVLJE
17:50 Zdravlje Zbog ovoga nas zubi BOLE, a KARIJES se širi: Zubarka upozorila na GREŠKU koju svi pravimo, a ima veze sa DISANJEM
13:21 Dom i saveti Uvek zaboravimo da ih OČISTIMO: Obratite pažnju na ova MESTA, prepuna su BAKTERIJA!
14:43 Zdravlje Napravite RAKIJU od ŽALFIJE: Jače od bilo kog ANTIBIOTIKA, uništava sve BAKTERIJE i leči UPALNE infekcije
11:33 Lepota i Moda U snu vam se na LICU razmnožavaju BAKTERIJE: Evo koju STVAR treba ČESTO da perete jer je puna GRINJA i sakuplja PRLJAVŠTINU
14:19 Dom i saveti MOMENTALNO moramo da prestanemo da radimo OVO: Lekar upozorava da su SUŠAČI ZA RUKE mnogo OPASNIJI nego što mislimo!
09:59 Dom i saveti Vodokotlić je IZVOR bakterija i prljavštine: Bez imalo truda možete da ga OČISTITE, za to su vam potrebna DVA sastojka
18:40 Ispovesti Pojeo je ostatke HRANE iz frižidera: Doktor je morao da mu AMPUTIRA obe noge i sve prste!
10:29 Zdravlje SRBI ga masovno korisne PROTIV urinarne infekcije: Doktor je poručio da vas ovaj ČAJ neće IZLEČITI!
11:30 Dom i saveti SRBI IMAJU UŽASAVAJUĆU NAVIKU: Povedite računa o svojoj GARDEROBI, menjanje ponašanja može da vas zaštiti od BOLESTI!
13:02 Ispovesti Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!
12:35 Zdravlje Bol je NEIZDRŽIV, a ne želite da pijete LEKOVE: Ove NAMIRNICE deluju bolje od SVAKE tablete, obavezno bar jednu imajte pri RUCI!
12:09 Kuhinja Seljački GRAŠAK SA krompirom i svinjskim MESOM iz rerne: OVAKO su ga nekada spremale naše PRABAKE!
11:43 Porodica Danas je je SVETI DAN: Žene, ove poslove NIKAKO ne TREBA DA radite, a ako želju zamislite na ovaj NAČIN, sigurno će VAM se ispuniti!
11:20 Horoskop Izračunajte svoj ANĐEOSKI broj: Otkrijte svog ANĐELA ČUVARA i zapamtite šta vam PORUČUJE!
10:54 Zdravlje Šta UNOSITE u organizam kad pojedete konzervu SARDINE? Neće vam biti svejedno kad ovo ČUJETE!