16:19 Ispovesti Bila sam u KOMI i doktori su hteli da isključe APARATE: Tata mi je postavio jedno pitanje i spasio mi ŽIVOT, ovo je ravno čudu
08:00 Zdravlje Ovo voće mnogi izbegavaju, a izuzetno je ZDRAVO: Spušta PRITISAK kao od šale i poništava unos SOLI
16:30 Ispovesti Preživela je moždani udar i dobila dijagnozu AFAZIJE: Danas ima 54 godine i radi kao MODEL
13:10 Zdravlje Zvanična STUDIJA dokazala: Žene koje su se porodile u ranim dvadesetim, imaju veći rizik od MOŽDANOG udara
11:12 Zdravlje Ako imate OVU krvnu grupu, preti vam MOŽDANI UDAR: Naučnici otkrili vezu između sastava krvi i ŠLOGA
10:35 Zdravlje Kada štucanje postaje OPASNO? Evo kada ukazuje da se bliži MOŽDANI UDAR, a evo i kada može da bude simptom ozbiljne bolesti
16:15 Zdravlje Test od 20 sekundi otkriva u kakvom je stanju vaš MOZAK: Ako ne uspete da odradite ovu VEŽBU, javite se na hitan pregled
08:30 Porodica Medicinsko ČUDO: Aparati su je ODRŽAVALI u životu, lekari su ih isključili, a evo šta se onda dogodilo!
10:01 Poznati Do 37. godine je imala DVA moždana udara: Učila je ponovo da GOVORI, a sada je planetarno popularna
18:07 Zdravlje Dva čudna simptoma koja mogu da se jave SEDAM dana pre možadanog udara: Obratite pažnju na signale, možete da sprečite najgore
12:49 Zdravlje Supruga poznatog pevača preživela moždani udar: Ovo su bili prvi simptomi koje je osetila, neurolog objašnjava kako da ga sprečimo
18:00 Zdravlje Na svakih 15 minuta u Srbiji neko nastrada od OVE bolesti: Ako primetite JEDNU specifičnu promenu, odmah se javite LEKARU!
22:00 Lepota i Moda Koristite ga SVAKI DAN, a nikako ne biste trebali: Za čišćenje lica upotrebite STARINSKI recept i ZAUVEK će vam biti zahvalno
20:55 Lepota i Moda Boja će vas oduševiti: Jelena Đoković obukla kombinezon koji svi želimo da imamo ovog PROLEĆA
20:30 Poznati "Stidela sam se SIROMAŠTVA": Madona je pokazala uspomenu sa MATURE, dokaz da je iz BEDE došla do zvezda
19:00 Poznati Kortni Kardašija ISPROVOCIRALA pratioce: "Odvratna si, hranu držiš na wc šolji, jedeš bakterije"