18:30 Ispovesti Devojčica se izlečila od raka pa učinila nešto što je sve RASPLAKLO: "Njeno SRCE je preveliko, mnogima je sada ULEPŠALA život" (VIDEO)
16:34 Porodica Ovu osobinu imaju NAJINTELIGENTNIJA deca: Kada je ispolji dete pomislićete da je PROBLEM, a ustvari je dokaz da je NATPROSEČNO INTELIGENTNO
18:30 Porodica Novi OPASAN internet izazov zaludeo je svet: Deca masnovno završavaju u BOLNICI zbog OVIH slatkiša, mogu i UMRETI!
13:59 Porodica Ostala sam trudna sa blizancima: Razmak začeća je bio pet dana i ljudi misle da je ovo nemoguće
08:00 Porodica Bahata i BEZOBRAZNA deca su produkt EMOCIONALNO nezrelih roditelja: Evo kako da prepoznate te OSOBINE
14:15 Porodica Do 5. meseca trudnoća je tekla SAVRŠENO a onda se sve pretvorilo u PAKAO: Dobili su SINA, ali posle devet godina BOL nije nestala
08:00 Porodica "Ne pravite od dece emocionalne invalide": Ovo su TRADICIONALNE kazne kojima se VASPITAVAJU deca u Srbiji, a posledice su trajne
22:30 Porodica Ako ste uhvatili dete u LAŽI, ovo morate da znate: Smatra se da ako RANO krenu sa prikrivanjem istine, da su veoma posebna
21:30 Ispovesti "Umirala je pred našim očima": Roditelji UPOZORILI sve na OVU podmuklu bolest jer se ne vidi SPOLJA a iznutra organizam propada!
17:00 Porodica Mogu li da imam BLIZANCE? Pet faktora utiče na njihov RAZVOJ, ne morate da ih imate u porodici
12:15 Zdravlje Šta ako vaše dete ima BELE i bolne RANICE u ustima? Možete im olakšati tegobe i kod kuće, evo šta da uradite
20:00 Ispovesti Volim da izlazim u kafiće sa društvom, ali ne volim da plaćam: Imam sistem kako da mi to svaki dan pođe za rukom
19:30 Poznati Evo koliko je Lisa Prisli mesečno trošila na DETOKSIKACIJU: Bila je OVISNICA o tabletama protiv bolova, antidepresivima i alkoholu
18:00 Poznati Uslov koji je Džej Lo postavila bivšem mužu: Ovo mora da ispuni ako želi da se venča sa MANEKENKOM
17:30 Poznati Glumila je Sredu Adams 1964. godine: Preminula glumica Lisa Loring, za sve je bio kriv VISOK pritisak