20:00 Porodica Ona je 11 godina ODBIJALA odnose sa mužem, a onda je OTKRIO šta radi svake noći kada on ZASPI
12:34 Porodica "Nesposobna si kao tvoj OTAC": Evo kako sa pet "običnih " rečenica možete da uništite život svojoj ćerki
13:18 Porodica "Moja SVEKRVA je došla iz PAKLA": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
17:40 Dom i saveti Atraktivne ŽENE naprosto privlače muškarce koji nisu za njih: Evo zbog čega dolazi do toga
22:00 Porodica Na ovaj način toksična osoba MANIPULIŠE vama: Evo kako da je PREPOZNATE i da se zaštitite od negativne energije
23:00 Dom i saveti Plavuše su u krevetu NAJVATRENIJE: Ali kada je reč o PRELJUBI, za njih su se svi IZNENADILI
21:15 Ispovesti "Oprostio sam PREVARU i naučio LEKCIJU, ali se nije dobro završilo": Vodi se ŽUSTRA polemika među Srbima, da li biste se vi VRATILI BIVŠEM partneru?
11:20 Dom i saveti Kako prepoznati LAŽNO izvinjenje? Obratite pažnju na ove CRVENE ZASTAVE, one će vas sačuvati od RAZOČARENJA
21:35 Porodica Prepoznajte da li ste u TOKSIČNOJ vezi: Jasni su ZNAKOVI, a većina nas ih ne vidi iako su nam PRED NOSOM
15:55 Porodica Imate PROBLEM u BRAKU ili vezi? Stručnjaci su nam objasnili TRI jednostavne tehnike za poboljšanje svakog odnosa!
21:30 Porodica VEĆINA ovo radi tokom ODNOSA, ali ih je sramota da PRIZNAJU: Proverite da li se uklapate u statistiku!
20:15 Ispovesti Zbog VERSKIH POBUDA 10 godina bila bez ODNOSA sa muškarcima: "Osećala sam se kao DEVICA, tražila INSTRUKCIJE od prijatelja"
21:00 Poznati Britani Marfi bila je MILJENICA Holivuda: Njena SMRT je i dalje MISTERIJA, a kruže glasine o vezi njenog muža i MAJKE
20:30 тринаесторо деце Roditelji kao iz HOROR filma: Decu vezivali LANCIMA i kupali jednom godišnje, a onda je DEVOJČICA sve snimila i OVAKO pobegla!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. mart: Ribe, sada je najvažnije da se dobro ORGANIZUJETE, Blizanci u ljubavnom problemu!
19:30 Poznati Dženifer Lopez u farmerkama koje SMANJUJU kilograme: Srpkinje ih već OBOŽAVAJU, a mi smo pronašli iste po OVOJ ceni!
19:00 Horoskop Mars u RAKU donosi HAOS kod svih horoskopskih znakova: Ova TRI će biti na posebnom UDARU!
18:30 Lepota i Moda Sara je najbolje obučena SRPKINJA u Njujorku: Za njom se svi OKREĆU, tvrdi da je OVO tajna njene lepote!