Žene u SRBIJI poludele za ovim SOKOM: Kilogrami se TOPE brzinom svetlosti, a pije se TAČNO u ovo vreme!

Vesti 10.06.2022 16:05 0

Ovaj napitak će vam dati i energiju koja je u vrelim toplim danima itekako svima potrebna

Žene u SRBIJI poludele za ovim SOKOM: Kilogrami se TOPE brzinom svetlosti, a pije se TAČNO u ovo vreme!

Shutterstock

Ovo su jednostavni sastojci koje možete da kupite u bilo kojoj prodavnice, a mnogo će vam više pomoći u skidanju kilograma nego neki skupi preparati. 

Sastojci: 

Jedan limun,

jedan krastavac,
jedna kašika rendanog đumbira,
jedna kašika soka od aloe vera,
jedna veza korijandera ili peršuna,
½ čaša vode.

Priprema: Jednostavno sve sastojke umutite u blenderu i popijte čašu soka pre spavanja.

Ukoliko budete pili samo jednu čašu ovog soka pre spavanja, vi ćete u velikoj meri smanjiti nivo masti - posebno masti na stomaku. A ukoliko ovaj sok pijete i uveče i nakon buđenja, primetićete rezultate za samo nekoliko dana.

Znamo da kada spavamo naš metabolizam se usporava, ali kada popijemo ovo piće, nastaviće se sagorevanje masti i dok spavamo.

Krastavci su veoma moćni u borbi protiv masti. Oni su ključni element u bilo kom programu mršavljenja. Jedan krastavac sadrži samo 45 kalorija i oni sadrže dosta vlakana i vode, dve stvari koje su ključne za gubitak masti, plus, oni su veoma osvežavajući i daju ovom piću divan ukus.

Žene u SRBIJI poludele za ovim SOKOM: Kilogrami se TOPE brzinom svetlosti, a pije se TAČNO u ovo vreme!

Printscreen/ Instagram/ bevsserenityspace

 

Peršun i korijander sadrže vrlo malo kalorija, a oba su prepuna antioksidantima, kao i vitaminima i mineralima koji su izuzetno moćni za ublažavanje zadržavanja vode, dakle, oni pomažu da se smanji nadutosz stomaka.

Đumbir ubrzava metabolizam i sprečava zatvor, dve stvari koje su veoma moćne u borbi protiv neželjene masnoće na stomaku. Ovaj sastojak će pomoći da se rešite masti sa tog tvrdoglavog stomaka dok spavate.

Aloe vera je izuzetno moćna za mršavljenje. Puna je antioksidanata i pomaže da se odloži razvoj slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju upalu i nadimanje. Ovaj sok takođe pomaže da se stimuliše vaš metabolizam, što može da pomogne da se u velikoj meri smanji indeks telesne mase.

Sok od limuna je vrlo efikasan za izbacivanje toksina koji se akumuliraju u telu.

 

 

Komentari (0)
Loading