Ana Ivanović ispričala kako JAČA imunitet: Radite OVO samo nekoliko minuta DNEVNO svakog dana

Vesti 06.08.2022 19:35 0

Nekadašnja teniserka jako vodi računa o svom zdravlju.

Ana Ivanović ispričala kako JAČA imunitet: Radite OVO samo nekoliko minuta DNEVNO svakog dana

Profimedia

Ana Ivanović se od teniske karijere oprostila 2017. godine, i posvetila se porodici, sinovima Luki i Leonu i suprugu Bastijanu. 

Nekadašnja teniserka nastavila je rekreativno da se bavi sporotom, i jako vodi računa o svojoj ishrani, pre svega zbog zdravlja, a dobre životne navike se održavaju i na njen izgled. Njeno telo je besprekorno, pa i u kupaćem kostimu izgleda savršeno. Ana često svojim obožavaocima na Instagramu deli recepte za omiljena jela koja voli da priprema, vežbe koje radi, a sada je otkrila i jedan mali ritual kog se pridržava, a koji joj jača imunitet.

Naime, ona svakoga dana provodi vreme  na suncu i na taj način organizmu obezbeđuje neophodnu dozu vitamina D.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

"Vitamin sunca. Izlaskom na sunce svaki dan nekoliko minuta, obezbeđujete delu neophodnu dozu vitamina D, koji održava vaš imuni sistem i održava vas u formi", napisala je nekadašnja teniserka

Vitamin D izuzetno je važan za organizam. Neophodan je za rast kostiju i zdrav imunološki sastav, a najpotrebniji je deci i starijim osobama. Diretkno utiče na zdravlje kostiju i zuba, pluća, kardiovaskularnog sistema, odnosno, vitamin D čuva imunitet čitavog organizma.

Utiče na regulisanje insulina i serotinina. Najpovoljniji izvor vitamina D je sunčeva svetlost, zbog čega ga i zovu vitamin sunca.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading