Imala je SAVRŠENO lice, pa je sve UPROPASTILA zbog jednog trenda: "Privremeno sam OSLEPELA, a ožiljke krijem ispod kile PUDERA"

Vesti 20.10.2021 10:12 1

Kada je shvatila da su pegice u modi, Tili nije mogla da se suzdrži i htela je da ih "dobije" po svaku cenu

Imala je SAVRŠENO lice, pa je sve UPROPASTILA zbog jednog trenda: "Privremeno sam OSLEPELA, a ožiljke krijem ispod kile PUDERA"

Printscreen/TikTok

Pošto joj je dosadilo da ispod svake svoje objave na Instagramu i Tiktoku dobija negativne i neprijatne komentare apropo količine pudera koji stvalja na lice, rešila je da skine šminku i ispriča svoju priču.

Tili Vajtfild (21) je na svom TikTok profilu profilu objasnila da je isprobala jedan bjuti trik, nakon toga je završila u bolnici. Naime, Tili je takođe i rijaliti takmičarka koja je samo nedelju dana pošto je izašla iz bolnice otišla u kuću "Velikog Brata".

- Ovako mi je lice izgledalo samo sedam dana pre ulaska u kuću, a sad se šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem - objasnila je devojka.

 

Jednom prilikom se čak i pohvalila kako je ranije uvek imala čistu i savršenu kožu na licu, ali i da je oduvek želela pegice!

- Videla sam devojku na društvenim mrežama koja je reklamirala proizvod za tetoviranje pegica kojim svako može kod kuće da rukuje. Naravno odmah sam ga kupila.

Međutim, nakon što je isprobala taj trik Vajtfild je završila bolnici s privremenim gubitkom vida jer su joj obrazi otekli, a tetovaže se inficirala., prenosi "News.com".

@tillywhitfeld

This trend is not ittt far to hard to make lol (for people making it in the future put the captions higher than the hashtags) ##foryourpage ##mystory ♬ original sound - Sarah Cothran

 

Danas Tili rado priča o ovome i apeluje na sve devojke da širom otvore oči i da budu mudrije od nje.

- Nemojte slušati ljude koji vam savetuju da kod kuće sami radite nešto, što treba da vam radi profesionalac u studiju - kaže devojka koja i dan danas vodi bitku sa crvenilom.

Komentari (1)
Loading
sarakini
20.10.2021 11:06

Da, ovo je posledica sveopšte gluposti i pada IQ-a koju frenetično podstiču društvene mreže, na kojima se propagiraju sadržaji koji ne da mogu da budu štetni, nego će proizvesti generaciju debila. Raste generacija koja samo telesno izgleda "odraslo", a neće biti u stanju da pokrpi ovaj svet. Generacija kojoj je sve spolja, koja ne ume da razume rizike predočenih gluposti, koja ne živi stvaran život. Zašto cenzura koja se trenutno odvija na Internetu ne dotakne ove stvari, koje se neometano šire Tik tok-om i Instagramom? Prepune su te mreže saveta kako da isečete farmerke da liče na majicu, "hackova" kako da od nekog bućkuriša napravite bljutav kolač, ideja da se pege tetoviraju i slično. Uzgred, reč "bjuti" zvuči naročito bolesno i jadno tako napisana, podseća na bljuvanje. Izbljuv trendovi.