Beli TERMOS je UVEK pored njega: Mnogi se pitaju šta to pije Vladimir Putin, OVAJ ČAJ sadrži 24 biljke!

Najžena Vesti 24.11.2021 18:30 0

Pored predsednika Rusije često možemo videti beli termos

Beli TERMOS je UVEK pored njega: Mnogi se pitaju šta to pije Vladimir Putin, OVAJ ČAJ sadrži 24 biljke!

Printscreen/Youtube

Vlamir Putin je konačno otkrio šta pijucka tokom konferencija.

- Znate, ja čak ne pijem ni crni čaj. Pijem samo čaj od trava sa Altaja - rekao je nedavno predsednik Rusije i tako konačno otkrio tajnu belog termosa.

Koliki je ljubitelj altajske prirode, svedoči činjenica da Putin neretko nazdravlja sa stranim zvaničnicima sa belim termosom.

Šta je altajski čaj?

Smatra se da ovaj čaj od altajskih trava deluje na tonus organizma zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu. On pojačava opštu otpornost organizma, jača imunitet, daje energiju i elan. On je i odličan čistač organizma, detoksikans, a deluje i kao antioksidans, koji sprečava štetne efekte procesa oksidacije u organizmu, za koje se smatra da su jedan od uzročnika mnogih hroničnih bolesti savremenog sveta.

"Rođena sam od majke MILENE i oca BAHRUDINA" Ova devočica je održala lekciju u nekoliko redova CELOM BALKANU!

Altajski čaj, inače, sadrži čak 24 trave, poput kamilice, sibirskog bora, brusnicu, koren carske biljke, sladić, navodi se u tekstu "Ruskog lekara" u kojem se dalje objašnjavaju blagodeti svake od njih.

Altajske planine lokalno stanovništvo u šali zove "naša apoteka".

To je na zemlji, jedna od poslednjih nezagađenih oaza, u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći, naravno, daleko prevazilazi standarde čak i organski uzgajanog.

Komentari (0)
Loading