Sasvim obično fotografisanje bebe se pretvorilo u pravi PAKAO: Na slikama su OVO ugledali i oduzeli se od JEZE i straha!

Vesti 08.04.2023 20:30 0

Nisu mogli ni da naslute koliko su imali sreće

Sasvim obično fotografisanje bebe se pretvorilo u pravi PAKAO: Na slikama su OVO ugledali i oduzeli se od JEZE i straha!

Shutterstock

Otac Oven Skrivens fotografisao je svog 14-mesečnog sina Džeksona, ali nakon što je pregledao fotografije, nije imao mira. 

Naime Džeksonovo jedno oko je imalo belu tačkicu, dok je drugo imalo normalan crvenskasti sjaj od blica. 

Oven i njegova supruga Emili su pretražili na internetu šta bi to možda moglo da bude i otrkili da možda boluje od raka. 

 

Roditelji su dečaka odmah odveli lekaru, a njihove sumnje su se potvrdile. Ispostavilo se da njihov sin ima redak oblik raka koji se pojavljuje na mrežnjači oka - retinoblastom.

Srećom, lečenje su odmah započeli, a tumor se postepeno smanjivao. Lekari su rekli da nikada neće nestati, ali da će ostati benigna masa koju će redovno kontrolisati i da ne bi trebalo da bude većih problema.

Mali Džekson ne bi trebalo da ima većih problema sa vidom u budućnosti, ali tumor će verovatno uticati samo na njegov periferni vid.

Veliku ulogu je odigralo to što je Oven na vreme primetio promenu na bebinom oku i zahvaljujući tome na vreme je počelo celokupno lečenje. 

 

 

 

 

 


 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading