Doktor priznao: Ja ovo nikada ne bih radio, jer su moji pacijenti nadrljali zbog toga!

Vesti 29.09.2023 09:03 0

Poznati lekar je otkrio tri stvari koje nikada u životu ne bi radio pošto je video kako su završili njegovi pacijenti posle toga.

doktor

Printscreen/TikTok

Doktor Dejv iz Kalifornije, koji je popularan na društvenim mrežama kaže da su neki pacijenti preplašili za ceo život onim što su doživeli. Mnogi su imali infarkt, ostali invalidi u kolicima ili nisu preživeli. U videu koji je objavio na društvenim mrežama, doktor Dejv je kao prvu stvar naveo vožnju motorom.

„Veliki broj pacijenata je doživelo teške nesreće na motorima i ostali su paralizovani ili u komi, žive kao biljka“, objasnio je. „Mladi ljudi od 20-30 godina zauvek ostanu nepokretni. Koliko god da sam adrenalinski zavisnik, nijedan rizik nije vredan toga. Volim svoj život“, rekao je doktor.

Druga stvar koju izbegava jesu kiropraktičari. „Mnogo pacijenata sam viđao nakon tretmana vrata kod kiropraktičara, koji su dobili moždani udar ili paralizu“, objašnjava on.

@theselfevolvingdoc What are three things YOU would not do? #alcohol is an honorary number 4 for me! #medicine #doctorsoftiktok #nursesoftiktok #patient #medstudent #fyp ♬ original sound - Dr. Dave

On kaže da kiropraktičari mogu da vam trenutno olakšaju tegobe, ali sigurnije je da odete kod fizioterapeuta na masažu ili uradite nekoliko vežbi, kako biste se oslobodili bola u leđima ili vratu.

Treća stvar - nikad ne bi zapalio cigaretu. Kaže da je video veliki broj pacijenata koji su dobili rak pluća.

Komentari (0)
Loading