Muž joj branio da smrša jer se "ložio" na debeljuce: Kada se iščupala iz njegovih kandži, izgubila je 160 kilograma, pogledajte kako sada izgleda

Slobodanka Ćorić Vesti 13.11.2023 12:48 0

Nakon njene operacije, muž ih je odvezao u restoran brze hrane, gde je naručio hranu koju ona nije mogla da jede. Takođe ju je ohrabrio da povrati težinu koju je izgubila

debljina

Printscreen/Facebook

Zbog suprugovog fetiša prema morbidno gojaznim ženama, Žalin Vitvort dostigla je kilažu od 273 kilograma. Ne samo da je Geret bio protiv da njegova žena izgubi težinu, on je zapravo želeo da ona dobije još više kilograma.

U jednom nezaboravnom trenutku, čak je odbio da naruči Žalin salatu, rekavši joj: "Ako želiš da jedeš travu, možeš da odeš u baštu i da paseš“".

Uprkos Garetovom negativnom uticaju, Žalin je uspela da izgubi dovoljno težine da se kvalifikuje za gastrični bajpas. Naravno, nakon njene operacije, Geret ih je odvezao u restoran brze hrane, gde je naručio hranu koju ona nije mogla da jede. Takođe ju je ohrabrio da povrati težinu koju je izgubila. Nezastrašena, Žalin je završila prvu fazu svog putovanja sa impresivnim gubitkom od 160 kilograma.

Priča o Žalin Votvort prikazana je u TLC dokumentarnoj seriji. Pomogao joj je čuveni dr Nau. 
Kao što dr. Nov i gledaoci znaju, uspeh pacijenta u velikoj meri zavisi od snage i doslednosti njihovih sistema podrške. Osim jednostavnog pružanja fizičke pomoći nakon stomačnog bajpasa i operacija uklanjanja viška kože, sistem podrške bi, u idealnom slučaju, trebalo da pomogne pacijentu da izvrši psihološke promene i promene u načinu života neophodne za prevazilaženje zavisnosti. 

debljina

Printscreen/Facebook

 


Nakon što je konačno shvatila koliko je Geret štetan za njeno zdravlje, razvela se od muža. Kao i kod svake veće životne promene, razvod je uzeo danak na Žalin, koja je pala u depresiju koja je izazvala njenu žudnju za svom nezdravom utešnom hranom na koju se oslanjala u prošlosti. Ali, uz podršku terapije, ona se uključila i ponovo izgradila svoj život.

Prema njenim različitim nalozima na društvenim mrežama, Žalin još uvek živi u Teksasu i ima novog partnera sa kojim deli život. I na svojim Facebook i na Tviter nalozima, Žalin izgleda neverovatno srećno sa Džekom Lapom. I, na osnovu fotografija, izgleda da je nastavila da vodi zdraviji način života. S obzirom na nedostatak podrške na početku njenog putovanja, Žalinina dostignuća nisu ništa drugo do neverovatna.

 
Komentari (0)
Loading