Majka (33) četvoro dece misteriozno umrla na Božić: Porodica očajnički traži odgovore, "žalila se na mučninu, otišla da legne i nije se probudila"

Slobodanka Ćorić Vesti 08.01.2024 14:00 0

Porodica četvoro dece koja je iznenada umrla na Božić suočavajući se sa „užasnim” hejtovanju na mreži

porodica

Printscreen/Youtube

Iako je Božić najradosniji praznik, jednoj porodici će taj datum ostati upamćena kao najtužniji i najpotresniji ikada. 

Australijska porodica je ostala bez odgovora, nakon što je majka četvoro dece, koja je inače bila  popularna na društvenim mrežama, umrla u snu. 

Ešli Stanik (33) se probudila tog božićnog jutra ali je odmah osećala mučninu, te je malo nakon toga odlučila opet da legne. 

Popila je času vode i zamolila muža da snimi decu dok odmotavaju poklone, a da će ona gledati to kada se probudi. 

Muž je ostavio da spava sve do popodneva, a kada je pokušao da je probudi shvatio je da ona ne reaguje. Bio je užasnut kada je shvatio da je ona mrtva. 

- Nema oproštaja, nema ničega, ona je samo otišla - rekao je ožalošćeni suprug i dodao je da je ona ranije imala sa želucem i povećanom slezinom, ali da nije bilo šta opasno. 

- Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, zbog toga nam je sada još teže shvatiti šta se dogodilo - rekla je njena rođaka Kasandra. 

Išla je u kupovinu poklona na Badnji dan, a sledeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je obavila preostale pripreme za praznike, otišla je na kratko da odspava.


Kejnu i deci je bilo izuzetno teško da se pomire sa ovom tragedijom - ali okrutni komentatori na mreži su pogoršali ionako lošu situaciju tako što su na internetu podelili neutemeljene teorije.


Ešliina mama Frensis Edvards bila je u inostranstvu kada je dobila poražavajuću vest. Požurila je kući da podrži Kejna i decu. "Samo šok, samo sam ponavljala 'Ne, ne ne' iznova i iznova", rekla je Frensis.
 

- Mislim da su sve devojčice koje imaju 12 i 8 godina u najvećem šoku i da ne prihvataju činjenicu da majke nema. Najmlađa koja ima samo četiri je joj uvek mala da shvati šta se zaista dešava - rekao je otac. 

Otac dece prima invalidsku penziju i nije u mogućnosti da samostalno pokrije troškove sahrane. Zbog toga je pokrenuta online kampanja kako bi se prikupio novac za sahranu i pružila pomoć deci.

Porodica sada čeka dalji rezultat istraživanja šta se zaista dogodilo, ali to bi moglo potrajati mesecima. 

 

Tagovi: #smrt u snu
Komentari (0)
Loading