Zbog Urana u Biku slede nam revolucionarne promene: Evo ko definitivno menja posao, a ko se seli

Slobodanka Ćorić Vesti 11.07.2023 12:54 0

Uran će čak 2025. godine napraviti konjukciju sa fiksnom zvezdom Algol što je kritičan period. Bitno je da znamo da će Uran konačno preći u Blizance 2026. godine i to će za njega biti mnogo povoljniji položaj

Zbog Urana u Biku slede nam revolucionarne promene: Evo ko definitivno menja posao, a ko se seli

Shutterstock

Uran, planeta koja simbolizuje nagle promene, boravi u Biku, gde snažno utiče na sve horoskopske znakove, a naročito na Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

Uran je sedma po redu planeta od Sunca i poznat je po svojoj ekscentričnosti, nekonvencionalnosti i naglm promene.

Da li se istorija ponavlja?

– Živimo u vremenu kada je planeta Uran i znaku Bika (od 2018. do 2026.) u jako lošem položaju – na ovom položaju u Zodijaku bio je od 1934. do 1942. godine što je bio jako loš period za čovečanstvo – priprema Drugog svetskog rata i njegov početak. Razvijene su ideje eugenike (program za „poboljšanje” ljudske vrste) i napravljena su oružja za masovno uništenje. Rasizam i fašizam su bile globalističke ideje. Nešto od toga će se ponoviti… Situacija u svetu je stalno zategnuta, taman se neka kriza reši, kada krena nova na nekom drugom mestu… Mi živimo u ciklusima i ako želimo da rasvetlimo šta nam se sada dešava, možemo da vidimo šta se dešavalo u prošlosti – nikad ništa nije isto, ali se uvek u nekom segmentu nešto ponovi.

Kada se Uran nalazi u znaku Bika, to može imati značajan uticaj na društvene, ekonomske i individualne sfere života. Biku se obično pripisuje energija stabilnosti, praktičnosti, materijalnih vrednosti i senzualnosti. S druge strane, Uran donosi impulsivnost, neočekivane promene i slobodu.

Uran će čak 2025. godine napraviti konjukciju sa fiksnom zvezdom Algol što je kritičan period. Bitno je da znamo da će Uran konačno preći u Blizance 2026. godine i to će za njega biti mnogo povoljniji položaj. Mislim da će time početi naša nova tehnološka era: novi kompjuteri, nova prevozna sredstva, nova komunikacija, sve novo… Nadajmo se da će nam biti od koristi, sve zavisi kako ćemo da integrišemo tu (uransku) energiju.

Kombinacija Urana i Bika može stvoriti interesantnu dinamiku. Ovo može ukazivati na period kada su tradicionalne vrednosti i stabilnost izazvane neočekivanim promenama i inovacijama. Može se javiti potreba za revolucijom ili promenom u ekonomskim sistemima, finansijskim tržištima i načinu na koji vrednujemo materijalne resurse.

Takođe, Uran u Biku može imati uticaj na naš odnos prema materijalnim dobrima i finansijama. Može doneti promene u načinu na koji shvatamo vrednost novca i kako koristimo svoje resurse. Ovo može podstaći potrebu za novim pristupima finansijama, kao što su digitalne valute ili alternativni načini investiranja.

Takođe, Uran u Biku može uticati na našu svest o prirodi i okolišu. Ovo može doneti naglašenu svest o zaštiti prirodnih resursa, održivosti i ekoloških pitanja. Može se javiti porast interesa za organsku hranu, alternativne izvore energije i održive načine života, piše Informer.rs.

Važno je napomenuti da su ovi astrološki uticaji opšti i da se mogu razlikovati od osobe do osobe, u zavisnosti od ostalih faktora u natalnom horoskopu.

Uran u Biku imaće najveći uticaj na Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

Bik

Vaša potreba da "igrate na sigurno" u životu više ne vredi, tako da ćete uvideti da su promene jedino izvesne. Ovo je kompletna lična transformacija, koja donosi velike promene u poslovnoj i ljubavnoj sferi.

Lav

Uran u Biku menja vašu profesiju, ali vas i približava novim tehnologijama. Na poslu ćete morati da menjate sistem rada, ali i da se prilagodite novonastalim okolnostima.

Škorpija

Uran u Biku donosi vam velike emotivne promene. Instituacija braka se menja, tako da možete lako da odlučite na razvod ili raskid. Jednostavno, morate da menjate sistem vrednosti.

Vodolija

Uran je zalužan za selidbe ili promene mesta boravka. To znači da je moguće da promenite mesto življenja zbog iznenadih okolnosti kojima se niste nadali.

Komentari (0)
Loading