Septembar je njihov mesec: Ova tri znaka imaće najviše sreće u ljubavi, sledi im sjajan period

Vesti 24.08.2023 15:33 0

U septembru najviše sreće u ljubavi imaće ova tri znaka

Ljubavni par

Shutterstock

Kada su pitanje emotivni i ljubavni odnosi, tokom septembra 2023 najviše sreće će  imati sledeći znaci:

1. Lavovi će imati jako puno sreće u ljubavnim odnosima jer je Venera još uvek u njihovom znaku i više neće biti retrogradna. To zapravo znači da će svi problemi iz prošlosti biti jednostavno blokirani i ljubavni odnos počinje jednu novu fazu. Ovo se posebno odnosi na one Lavove koji imaju stabilne i duge veze i imaju za partnera osobe rođene u znaku Jarca ili u znaku Bika. 


2. Sledeći koji će imati puno sreće u ljubavi jesu Strelčevi jer Venera posle retrogradnog hoda pokreće njihovu komunikaciju i mogućnost da određene stvari konačno reše da su u pitanju odnosi sa partnerom. Ovo se posebno odnosi na one pripadnike ovog znaka koji već neko vreme imaju lošu komunikaciju i nemogućnost da stabilizuju odnose sa partnerom. 


3. Još jedan znak koji ce biti itekako srećan u partnerstvu jesu Vage jer je Venera planeta ljubavi i njihova vladajuća planeta, a Venera više neće biti retrogradna tokom septembra i samim tim stvara mogućnost da njihovi ljubavni odnosi budu stabilniji i mogućnost da se određene stvari reše same od sebe. Ovo se posebno odnosi na one Vage koji imaju podznak u znaku Ovna ili u znaku Strelca. 

 

Komentari (0)
Loading