Mars ulazi u znak Vage i donosi haos: Ova dva znaka su na udaru, život im se menja iz korena

Vesti 25.08.2023 12:35 0

Od 27. avgusta do 12. oktobra Mars će biti u znaku Vage

Mars

Shutterstock

Mars je planeta koja je predstavljena muškim aspektima. Mars u znaku Vage je veoma komplikovana energija koja može da donese veoma nejasne obrise i generalno velika lična nerazumevanja. 
Od 27. avgusta do 12. oktobra Mars će biti u znaku Vage gde se oseća veoma površno i ne može se očekivati neka posebna stabilnost u tom vremenskom periodu. 

Ovo će najviše osetiti osobe koje su rođene u znaku Jarca i u znaku Vage. 

Jarčevi će biti snažno privučeni ogromnom željom da menjaju stvari i situacije u krugu porodice iz koje potiču . Oni Jarčevi koji imaju svoje porodice ili partnerski odnos - tu će doći do velikih sukoba mišljenja. Jarac će imati jaku potrebu da sve istera do kraja, naročito kada su u pitanju odnosi koji su emotivno nestabilni. 

Kada je reč o Vagama, njima definitivno ne prija energija Marsa i mnogo toga će se odraziti na njihovo mentalno zdravlje i na osećaj nedostatka snage da obave najobičnije stvari. Kad je u pitanju ljubavna strana, mnoge Vage će ući u rasprave koje nemaju veze sa realnim uslovima života. Najbolje bi bilo da ne ulaze u komunikaciju sa ljudima ako nije im toliko važno. Bitno je sačuvati svoj mir. 

Komentari (0)
Loading