Dnevni horoskop za četvrtak, 29. februar: Bikovi, čuvajte se svađe, Strelčevima se komplikuje ljubavna situacija

Vesti 28.02.2024 19:30 0

Pogledajte kako su vam danas zvezde naklonjene

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete zadovoljni sobom i svojim životom posebno sa stvarima koje ste postigli zahvaljujući svojoj upornosti. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna prekretnica zbog dobre komunikacije.

Bik

Danas Mars se aktivira vaše polje tajni pa se čuvajte da ne budete dovedeni u veoma neprijatnu situaciju što se tiče posla i poslovanja. Osoba u znaku Ovna vam drži " poslovno predavanja ,"što vas veoma iritira i nervira.

Blizanci

Situacija u krugu porodice je stabilna zahvaljujući vašoj želji da se dovedete u savršen red i da niko ne pati. Tvrdoglavo branite svoje stavove što se tiče posla i poslovne situacije sa osobom sa kojom već dugo sarađujete.

Rak 

Ovo je idealan dan da se okrenete mnogo više sebi a manje drugima i da naučite da poštujete svoje vreme. Osoba u znaku Jarca vam daje odlične poslovne savete pa je jako dobro da ih iskoristite u narednih nekoliko dana. 

Lav

Čuvajte sve naglih poslovnih preukreta kada su u pitanju odnosi sa inostranstvo ili sa ljudima sa kojima već dugo sarađujete. Odnos sa partnerom je danas veoma stabilan jer je komunikacija jako stabilna. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Čuvajte se svega onoga što dolazi od strane osobe u znaku Vage što se tiče posla jer su mogući problemi sa novcem i sa vašom poslovnom pozicijom. Voljena osoba vam ne zamera ništa iako se vi osećate loše jer joj ne posvećujete dovoljno vremena.

Vaga 

Unutar vaše porodice neke stvari se menjaju a vi to ne možete da prihvatite na određen način. Budite dovoljno strpljivi da određene stvari se promene onako kako vi želite a ne kako drugi žele. Problemi sa kičmom.

Škorpija

Ovo idealan period da budete najbitniji sebi a mnogo manje drugima ali to ne možete da okrenete u ovom trenutku jer ste već neke situacije dešavaju uprkos vašoj želji i mogućnostima. Ljubavni odnosi su u drugom planu.

Strelac 

Ovaj dan period da se okrenete svemu onome što ima veze sa vama lično i da ne dozvoljavate da vas drugi gledaju  na drugačiji način. Odnos sa partnerom je već neko vreme nestabilan ali to sve nije do vas. Partner mora da se sam potrudi. 

Jarac 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari pokrenuti i razvijati u vezi posla sa inostranstvom ili sa ljudima sa kojima ste tek nedavno pokrenuli poslovnu saradnju. Potrudite se da u okviru porodice se čuje vaš glas mnogo više.

Vodolija 

Čuvajte svoje zdravlje i svoje misli jer okolina i članovi porodice pokušavaju da traže mnogo više nego što možete da im pružite. Ne dozvolite da određene stvari budu problematične zato što vi nemate vremena da se posvetite svemu tome na pravi način.

Ribe 

Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška ali vi to ne razumete i ne želite da joj date pravu šansu u ovom trenutku. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju ljubav jer drugačije vaš odnos ne može da opstane.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading