Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"

Vesti 24.12.2022 08:50 0

Ona tvrdi da joj je muž na početku veze postavio ultimatum i rekao da će mu bivša žena uvek biti na prvom mestu.

spavanje

Shutterstock

Žena je izazvala pometnju na internetu nakon što je otkrila da ne želi da dozvoli mužu da prisustvuje sahrani bivše supruge, sa kojom je bio veoma blizak. Naime, poznavali su se više od 20 godina, a ona je nedavno umrla od aneurizme u ranim 40-im, piše Mirror.


- Bili su prijatelji na fakultetu, odlučili da izlaze, venčali se, a onda su shvatili da nisu sjajan par i odlučili da ponovo budu samo prijatelji. Sve se ovo dogodilo godinama pre nego što sam ga upoznala. Odmah mi je dao do znanja da mu je ona veoma važna - napisala je u objavi

Prema rečima njenog supruga, takođe u 40-im godinama, ona mu je bila jedna od najbližih prijateljica, iako je to, kako tvrdi, bilo čisto platonski. Međutim, njegova sadašnja supruga izrazila je neprijatnost što je toliko blizak sa bivšom.

Ona tvrdi da joj je suprug na početku veze postavio ultimatum i rekao da će mu bivša žena uvek biti na prvom mestu, jer je ona „jedna od najvažnijih ljudi u njegovom životu”. Uprkos ultimatumu, par se verio, a on je nastavio da izlazi sa bivšom. Išli bi zajedno na ručak ili gledali filmove. - Nekoliko puta kada sam to pomenula, rekao je da smo razgovarali i ranije i da sam imala priliku da odustanem. Umrla je nakon što su ručali pre neki dan, na putu do njenog automobila.

Proveo je dosta vremena plačući, ali iskreno, malo mi je laknulo – nastavila je ona. Sa suprugom bivše je počeo da planira sahranu, ali mu je ona onda rekla: „Ne želiš da ideš na sahranu, zar ne?“ Njen argument je bio da ona „više nije važna” i da on do sada treba da završi sa žaljenjem i da nema potrebe da ide na njenu sahranu, jer ne bi želela da bude na njegovoj. Njen muž je bio veoma ljut, a čak ju je i sopstvena porodica nazivala bezosećajnom i okrutnom.

- Nikada nisam osećala da je njihova veza prikladna, a godinama sam to krila jer sam želela da budem sa suprugom. Sada kada je nema, osećam da to više ne treba da krijem i mogu slobodno da govorim – zaključila je ona, i pitala korisnike Redita za mišljenje.

Korisnici Reddita se nisu složili sa njom, ali sa njenom porodicom, a takođe su je nazvali „zaista okrutnom“. - Ljubomorni ste na ženu koja je umrla. Žena koja je godinama bila blizak prijatelj  vašeg muža i vi ste to odmah znali. Ne možeš da mu daš ni priliku da se oprosti? – napisao je jedan korisnik. - Nije na vama da odlučujete kada će on završiti tugovanje. Ovo pokazuje koliko vam je malo stalo do njega - dodao je drugi.
 

Komentari (0)
Loading