Zbog mršavljenja je dobila "babeće grudi": Otkrila je TRIK za podizanje i savršen dekolte

Vesti 20.04.2023 09:05 0

Iako je priznala da joj nedostaju njene veće grudi, uspela je učiniti 'opušteni' izgled seksepilnim zahvaljujući nekoliko jednostavnih trikova

Zbog mršavljenja je dobila "babeće grudi": Otkrila je TRIK za podizanje i savršen dekolte

Printscreen/TikTok

 

Korisnica TikToka @wittysmitty priznala je da je ostala s "babećim grudima" nakon gubitka kilograma, ali to zapravo nije loša stvar.

- Je*eno ih volim i svi koji me poznaju, znaju da ih volim - rekla je. Iako je priznala da joj nedostaju njene veće grudi, uspela je učiniti 'opušteni' izgled seksepilnim zahvaljujući nekoliko jednostavnih trikova.

Prva stvar koju svako s opuštenim grudima treba znati jest da će vam odeća automatski izgledati drugačije jer je nećete ispuniti na isti način, rekla je.

 

@witttysmittty Replying to @crackerbarrelgirlie keep em in, push them up, let em hang, DO WHAT U WANT! #weightloss #psoriasis #outfits #summervibes #tryon ♬ original sound - smitty

 

Iskoristite svoj adut

Ali to nije jedini trik ove obožavateljike mode, u danima kada želi "prigrliti obešenost" topiće nosi malo drugačije. Objasnila je da je ponekad najbolje raditi s onim što imaš, zbog čega voli "isticati opuštenost grudi" pokazivanjem underbooba.

- Volim pokazati grudi od ispod jer s opuštenim sisama ovaj dekolte nije tu - rekla je, pokazujući na svoj dekolte.

- Žene s većim ili veštačkim grudima imaju lep gornji nabor i lep bočni nabor, mi s opuštenim grudima to nemamo. Ali znate što mi imamo? Underboob."

Noseći isti gornji deo bikinija, pokazala je kako njegovo povlačenje da otkrije donji deo poprsja može dati isti seksi izgled kao nekome s punim dekolteom.

Kolegama obožavateljima mode svideli su se saveti i trikovi za opuštene sise i jedva su čekali da i sami isprobaju trikove. Jedna je osoba komentirala: "Upravo si mi spasila leto."

Komentari (0)
Loading