Ima 36 godina i još čuva nevinost: Dobija frapantne reakcije, pitaju se hoće li zauvek biti nevina

Vesti 28.09.2023 17:58 0

Smatram seks svetim i posebnim činom...

Sonali Čandra

Printscreen/YouTube/Tamron Hall Show


Postoji mnogo stvari u životu sa kojima ne treba da žurimo, na primer da odgovorimo onom slučajnom tipu iz srednje škole koji nam je poslao poruku na Fejsbuku pre tri nedelje, ili da završimo tu knjigu koju smo „nameravali da pročitamo tokom leta. " A jedno je sigurno – ne treba žuriti da izgubite nevinost.

Američka komičarka progovorila je o svojim problemima sa nevinošću u 36. godini. I ne samo to, Sonali Čandra je poljubila samo pet muškaraca u svom životu. Odgajana je u konzervativnoj porodici, gde se seks smatrao svetim činom između muža i žene.

Međutim, sada je došlo do tačke da je čak i njena porodica tera da „konačno to uradi“. Ali Čandra je spremna da spava samo sa muškarcem koji joj stavlja prsten na ruku i, kako se očekivalo, ovo joj je zakomplikovalo život.

"Prvi put sam jednom momku rekla da sam još nevina kada sam imala 26 godina. On, koji je bio moj prvi poljubac, moja prva prava veza - bio je šokiran. Spuštene vilice me je pitao da li ću ostati. zauvek nevina", rekla je ona u intervjuu za Truli TV.

Odbija ugovoreni brak

Na svoj 27. rođendan, shvatila je da je dečko nestao (prestao da joj šalje poruke), i, nažalost, kasnije se to ponovilo. „Kad god bi momak nestao, prošla bih kroz emotivni pakao. To mi slama srce i natera me da pomislim da momci misle da sam dobra samo za seks.“

"Smatram seks svetim i posebnim činom. U stvari, ne volim čak ni reč 'seks', više volim 'voditi ljubav'. Biću spremna kada dobijem prsten od pravog", dodala je ona. . Komičarka je ranije rekla za Dejli star da je bila u tri ozbiljne veze i da je izlazila sa ukupno devet muškaraca.

 

 

Ali njeno strogo vaspitanje je imalo veliki uticaj na njen život u vezi, jer joj nije bilo dozvoljeno da se druži, a izlasci su bili zabranjeni. „Upoznavanje je životna veština i bilo mi je zabranjeno da razvijam tu veštinu u tinejdžerskim godinama i na fakultetu“, objasnila je ona.

Čandra koristi aplikacije za sastanke i pojavljuje se u TV emisijama za sastanke, ali odbija ugovoreni brak. Rekla je: „Ne želim da moji roditelji odlučuju s kim ću imati seks, uf, ne pričamo o tim stvarima.

 

 


 

Komentari (0)
Loading