Znate je kao devojku koja je prošetala sa natpisom "Tražim muža": Evo ko je lepa Milena koja je oduševila Beograđane

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 14:18 0

Manekenka Milena Tunguz, koja je porijeklom iz Banje Luke, plijeni pažnju elegantnim izgledom.

Milena Tunguz

Printscreen/Instagram

Manekenka Milena Tunguz, koja je poreklom iz Banje Luke, pleni pažnju elegantnim izgledom.

Nedavno je na Instagramu podelila video i fotografije snimljene u Beogradu. Nosila je maramu oko vrata, sako, košulju, šorc i kaubojke. Odlučila se za jednostavnu šminku i frizuru sa šiškama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милéна (@graziemillen)

 

"Ovo ću pokazati svojim unucima", navela je u opisu.

Ona je 2017. godine predstavljala Bosnu i Hercegovinu na takmičenju World Top Model. Osvojila je četvrto mesto. Odluku o Mileninom angažmanu doneli su italijanski modni skauti agencije Major Model Management' koja ima filijale u više od 20 svetskih modnih metropola.

"Cilj nam je bio pobeda, ali sam svakako zadovoljna jer sam ostvarila zavidan rezultat. Ja sam inače vredna i ambiciozna osoba koja kada počne raditi nešto ne odustaje i tera to do kraja. Za četiri godine karijere postigla sam odlične rezultate i mogu reći da sam ponosna na sebe, ali uskoro očekujte još", rekla je ranije u intervjuu za Klix.ba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милéна (@graziemillen)

 

Podsećamo, Milena je nedavno privukla pažnju građana Beograda zato što je hodala ulicama s natpisom "Tražim muža". Na TikToku je dobila mnogo komentara, a nakon toga je podelila drugi snimak u kojoj je prolaznik poručio da joj ne treba muž nego anđeo.

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance

 

 

Komentari (0)
Loading