"Bilo je neverovatno": Ovakvo venčanje još niste videli, potpisujemo i pečatiramo, čista desetka za ideju iz snova!

Vesti 09.12.2023 21:44 0

Luksuzna letelica je prevezla više od 300 gostiju za tročasovnu proslavu...

par

Printscreen/Youtube/The Brew News

Luksuzni avion je na tročasovnu proslavu prevezao više od 300 gostiju

Srednjoškolci Vidhi Poplei i Hridesh Sainani vezali su se u Boeing-u 747 prošle nedelje. Njihovo uzbudljivo venčanje razmatra se za Ginisovu knjigu rekorda za prvo venčanje u avionu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. „Ovo je moj nastavak mog venčanja u vazduhu. Moje venčanje je bilo 1994. Ovo je za moju ćerku, poklon od njenog oca”, rekao je nevestin otac Dilip Popli.

Dilip je oduvek sanjao o venčanju sa Vidhijem u avionu, baš kao što je to učinio sa svojom ženom, Sunitom, na letu Er Indije 18. oktobra 1994. Tvrde da su postavili rekord za venčanje u avionu u Indiji, prenosi NY Post .

„Nikad to nisam mogao da zamislim. Nisam bio tamo na venčanju svojih roditelja i ponovo su nam uradili ovako nešto”, rekao je Vidhi. Čini se da novac nije bio problem za porodicu Popli, koja je poznata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Indiji po svom popularnom biznisu sa nakitom.

 

 

„Nebo je granica za svadbene troškove u Dubaiju“, rekao je planer venčanja para, Čimu Ačarja. „Sve zavisi od broja ljudi i budžeta porodice. Venčanja poput Poplijevog koštaju oko 1,6 do 1,9 miliona dolara." U trominutnom video snimku objavljenom na IouTube kanalu Brev Nevs, porodica i prijatelji obukli su svoju najzvaničniju aerodromsku odeću kako bi proslavili venčanje Popleia i Sainanije 24. novembra. svečano su ušli u crveno Ferari sa pratnjom.

Luksuzna letelica je prevezla više od 300 gostiju za tročasovnu proslavu, koja je saobraćala od Džeteksovog privatnog terminala u Dubaiju do Omana. Gosti su se ukrcali u avion za iskustvo izvan prve klase. Sedišta su bila ukrašena cvetnim tkaninama, iznad prozora su visili venci, svirala je muzika, a prisutni su se slobodno kretali po kabini.

Da bi organizovao tako složeno venčanje, planer venčanja para proveo je 12 meseci popunjavajući papirologiju kako bi osigurao da nema kašnjenja letova. Svoju ljubav su zapečatili na nekonvencionalan način, ali su sledili tradiciju Sika kada su razmenjivali zavete. „Sada podižem očev san na drugi nivo“, rekla je mlada. „Nadam se da će za venčanje mog budućeg sina tehnologija omogućiti da uradimo nešto veće, poput venčanja u svemiru.  

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading