"Uz ovaj trik saznala sam kakav je prevarant": Jana upoznala frajera na aplikaciji za dejtovanje, pa doživela šok od kog se jedva oporavila

Olja Jelić Vesti 15.12.2023 12:45 0

Jana je odlučila da olakša ljubavni život svim ženama, pa je otkrila trik pomoću kojeg možete da otkrijete da li vas vara muškarac

Jana

Printscreen/Instagram

Kolumnistkinja za veze Jana Hoking iz Australije na aplikaciji za dejtovanje pronašla je naizgled dobrog muškarca, no ubrzo je osetila da nešto nije u redu pa je primenila jedan trik koji joj je pomogao da dokaže sumnje, piše Daily Star.

 

 

Jana je odlučila da olakša ljubavni život svim ženama, pa je otkrila trik pomoću kojeg možete da otkrijete vara li muškarac, a potrebna vam je samo jedna stvar.

Ona je rekla da ne traži ništa preozbiljno pre Nove godine, pa joj nije smetalo da se spoji sa tipom, po imenu Sebastian, koji je bio u poseti iz Ujedinjenog Kraljevstva. Njih dvoje planirali su da odu na večeru te nedelje.

 

 

 

Jana i Sebastian su zatim otišli korak dalje  pa su počeli da se dopisuju na WhatsAppu. Ali, ona je primetila da je on na njihov čet stavio postavku privatnosti "poruke koje nestaju" te je tada počela da sumnja da nešto nije u redu. 

Ostala je u šoku nakon otkrića

Jana je nakon toga otišla u Facebook grupu "Sis, is this your man? ('Sestro, je li ovo tvoj muškarac?')" u kojoj žene postavljaju fotografije tipova sa kojima idu na sastanke kako bi se uverile da ne izlaze sa istim muškarcem.

"Količina žena u Sidneju koja izlazi s istim tipovima bi vas šokirala", napisala je Jana za news.com.au.

Ispostavilo se da je sa razlogom posumnjala u Sebastiana. "Na grupi sam naišla na ženu koja je davala vrlo mudre savete. Rekla je da postoji web stranica koja se zove FaceCheckID gde možete preneti slike iz aplikacije za dejtove i ona će vam pokazati ko je zaista frajer sa kim izlazite", otkrila je Jana.

"Sebastianovu fotku sam odmah učitala u tu stranicu. Ostala sam u šoku kad sam videla da je on vrlo aktivan na društvenim mrežama te da se ne zove Sebastian, već Robert. Otišla sam na njegov Instagram i ugledala slike njegove žene i dece", dodala je.

Nakon tog otkrića, Jana mu je poslala poruku na aplikaciju za spojeve gde su se prvi put upoznali. "Hej, tvoje je ime Robert", a on ju je nakon toga blokirao i time potvrdio da je prevarant i preljubnik.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading