Ovim potezom je objasnila da je KRALJICA STILA: Gola leđa, duboki DEKOLTE, sve se vidi, a izgleda kao milion dolara

Vesti 26.04.2023 20:00 0

Na promociji filma "Dune II" na State of the Industry i prezentaciji Warner Brothers Pictures tokom ovogodišnjeg CinemaCona Zendaja je izazvala ovacije svojom modnom kombinacijom.

Ovim potezom je objasnila da je KRALJICA STILA:  Gola leđa, duboki DEKOLTE, sve se vidi, a izgleda kao milion dolara

Shutterstock

Zendaja i Timote Šalame stigli su u utorak u Koloseum u Cezarovoj palati u Las Vegasu za tu priliku, a jedna od najtraženijih glumica današnjice pojavila se u kombinezonu inspirisanom odelom Luj Viton.

Kreacija koju je nosila bila je iz kolekcije brenda za jesen 2023., sa svetlo bež prslukom bez leđa sa dubokim dekolteom i svetlo smeđim plisiranim pantalonama. Odevnu kombinaciju upotpunila je svetlucavim zlatnim minđušama, dodala je i nekoliko narukvica i glomazan prsten od zlata i dijamanata.


Šalameu i Zendaji se na crvenom tepihu pridružio Denis Vilnev, reditelj filmova „Dina”.

Zendaja i Timoti vratili su se u svet Dina nakon što su glumili u prvom delu naučno-fantastičnog filma 2021. Nastavak, "Dina: Drugi deo", trebalo bi da bude objavljen kasnije ove godine. 

Ova 26-godišnja lepotica  je trenutno najpopularnija mlada holivudska glumica, koja itekako sada već dikrita stil i modu kod mlađih generacija

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading