Zumiraćete ove fotke: Dženifer Lopez bez grudnjaka i gaćica u dve bombastične haljine

Slobodanka Ćorić Vesti 03.07.2023 13:48 0

Jedna je bila uska, dok je druga bila lepršava. Obe modne kombinacije istakle su bujne glumičine obline

dženifer lopez

Profimedia

Dženifer Lopez (53) paparaci su 'uhvatili' tokom fotosnimanja u Hollywood, a njezine modne kombinacije tada nisu ostale nezapažene. 

Tokom snimanja, Džej Lo je nosila dve haljine - zelenu i žutu. Zelena uska haljina naglasila je obline glumice i pevačice, a imala je prorez na stomaku koji je sezao sve do grudi. Ispod nije nosila grudnjak.

dženifer lopez

Profimedia

 

Ispod lepršave žute haljine, sudeći po fotografijama, Lopez nije imala ništa na sebi.  Dženifer Lopez okreće glave tokom fotografisanja na Holivud Hilsu.

Njen suprug Ben Aflek (50) često je sa njom na snimanju, ali sada ga nema na fotografijama. Par će uskoro obnoviti zavete nakon godinu dana braka.

dženifer lopez

Profimedia

Glasine o njihovim svađama i lošim odnosima demantovao je blizak izvor.

"Džen i Ben su zaljubljeniji nego ikad i ova poslednja godina braka je, jednom rečju, bila spektakularna. Sva deca su im sjajna, porodice složne. A da bi sve to proslavili, kako im se bliži prva godišnjica braka, oboje žele da obnove zavete i pokažu koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Ovu drugu šansu ne uzimaju zdravo za gotovo", rekao je tada izvor. Podsetimo, o turbulentnoj vezi para počelo je da se priča posle snimka i fotografija na kojima je Ben ljut.

 
Komentari (0)
Loading