Latte šminka je hit ovog leta: Hejli Biber je dodala svoj pečat ovom bjuti trendu

Olja Jelić Vesti 02.08.2023 09:00 1

Kao i uvek Hejli Biber je dodala svoj dodir mejkap trendu

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Latte šminka je definitivno najveći trend leta. Uključuje senke u smeđim ili zlatnim nijansama i podrazumeva intenzivno bronziranje. Hejli Biber je na TikToku podelila svoju verziju šminke i dodala, kao i uvek svim trendovima, svoj dodir: nanela je bronzer u obliku pudera na usne.

 

 

 

Biber je započela šminkanje proizvodima svog brenda za negu kože, kako bi hidratizovala svoju kožu. Usledilo je nanošenje bronzera, koji je gustom četkom nanela na čelo i jagodice. Nanela je korektor ispod očiju i na čelo, a zatim nijansiranu kremu da pokrije celo lice.

Potom je stavila puder na svoju T-zonu i, naravno,  smeđu nijansu na oči, stvarajući prepoznatljivi smokey eye koji karakteriše trend. Nakon nanošenja olovke za usne, Hejli je stavila bronzer na usne, pokazujući kako proizvod u našoj rutini šminkanja može imati neočekivanu upotrebu.

 

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat - beaty

 

„Definitivno je ovo najbolja šminka koju sam ikad napravila u životu“, podelila je 26-godišnja manekenka na Instagramu, zadovoljna konačnim rezultatom. U noćnom izlasku nosila je bež haljinu bez naramenica sa prorezima na stomaku, koju je uparila sa slamnatom torbom. Kosu je skupila u nisku, elegantnu punđu i upotpunila izgled zlatnim minđušama.

Komentari (1)
Loading
Keti
14.08.2023 19:55

Ovaj sjaj za usne na kraju uopšte joj nije trebao. On samo čini da usne izgledaju tanjim nego što jesu, a i već ima hajlajter na kapcima. Koliko jedna pogrešna stvar može da upropasti sve...