Crvena je boja sezone u bjuti industriji: Ove jeseni izgledajte glamurozno poput Hejli Biber

Olja Jelić Vesti 25.08.2023 14:50 0

Crvena je boja sezone i to je već svima jasno

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Crvena je boja sezone i to je već svima jasno. Modna industrija je uveliko promoviše, a sada je došao red na bjuti industriju. Sve je počelo od crvenih senki koja se pomalo oslanja na viralni "jagoda" izgled Hejli  Biber. Trend crvene šminke slavi odvažan, pomalo buntovnički duh koji se krije u nama i nonšalantno prkosi dosadašnjim bjuti trendovima.

 

 

Crveni ruž, senka ili pak jagodice naglašene crvenim rumenilom omogućavaju da istaknete strast, moć i jedinstvenost vašeg karaktera. Uveliko znamo da crvena nije samo boja, već svojevrsni izražaj, s obzirom na to da je uvek bila povezana sa samopouzdanjem i senzacijom. Bilo da se odlučite za crveni karmin poput Merilin Monro ili istaknete oči crvenim senkama iskazujete stav bez ijedne izgovorene reči.

Prednost crvenog mejkap trenda leži u njegovoj svestranosti. Vaš izgled može da bude glamurozan ili sa potpunim mat završetkom. Jarko crvena ili ona mirnijeg tona, na vama je da odlučite. Crvena šminka omogućava vam da eksperimentište u zavisnosti od vašeg tena i senzibiliteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

 

Kada je u pitanju šminka u crvenoj nijansi, najčešće se odlučujemo za ruž ili pak sjaj za usne. Privlačnost savršeno nanešnog crvenog karmina je zaista vanvremenska. Isto važi i za rumenila. Iako je pink manija u fokus stavila roze nijanse, crveno rumenilo je večiti klasik. Sa druge strane, nanošenje crvene senke, pogotovo one u toplijim tonovima, idealno ističe oči doprinoseći osećaju dubine u pogledu. Pored senki, nedavno se pojavio i mikro trend ajlajnera i maskare u boji koji važi i za crvenu nijansu.

 

Komentari (0)
Loading