Trendseterke su poludele za njima: Ove boje manikira preovladavaće ove jeseni

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 09:05 0

Ove boje manikira biće najpopularnije ove jeseni

Nokti

Printscreen/Instagram

Poslednja tri meseca bila su skoro prevruća da bismo funkcionisali, pa svi koji vole hladnije vreme sa nestrpljenjem čekaju jesen. Nije u pitanju samo vreme, već su i jesenji modni i trendovi lepote verovatno najbolji u godini. Kada listovi počnu da menjaju boju, iznosimo sve svoje udobne džempere i kožne jakne. Tada volimo i da promenimo svoj manikir – na redu su boje sezone.

Kakvi će nokti biti u trendu sa jeseni 2023?

Zanimljivo je da se neke od najmodernijih boja noktiju leta prenose u jesen. Razmislite: sve nijanse plave, višehromne boje i trešnja. I očekujte da se ove sezone vraćaju klasične tamne nijanse, kao što su duboke bobičaste, crvene i olujno sive nijasne. Od bujne maslinastozelene  do pečurka smeđe, pogledajte najbolje boje noktiju za vaš jesenji manikir.

Najbolji manikir za jesen 2023:

1. Galaksija

Omiljeni manikir sa početka dvehiljaditih vraća se u život. Magnetni, višehromni lakovi su tu da stvore jedinstven utisak.

 

 

2. Crvena

Naravno, crvena je definitivno klasična nijansa laka za nokte, ali možda ste primetili da je poslednjih sezona popularnija nego ikada. Svet lepote je celo leto bio opsednut izgledom inspirisanim hranom, tako da ne čudi što se to prenosi na jesen. Sada su na redu kandirane jabuke.

 

 

3. Kraljevski zelena

Nijanse masline i žalfije su one na koje treba obratiti pažnju. Ako ste umorni od nude i belih noktiju, idite na zelenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Gerstein (@enamelle)

 

4. Siva boja

Jesenje trendi boje noktiju dolaze direktno sa pista, pa očekujte da ćete ove sezone videti 50 nijansi sive.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLOSSLAB (@glosslab)

 

 

Ove boje će preovlađivati u bjuti industriji. Svetske trendseterke su za njima poludele, a koju god da odaberete nećete pogrešiti.

Komentari (0)
Loading