O stilu Natalije Jokić ne prestaje da se priča: Pasionirana kolekcionarka brendiranih torbi, a svaki njen stajling je čista desetka

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 20:20 0

Natalija Jokić je žena koja pažljivo bira odevne kombinacije

Natalija Jokić

ATA Images

U Beogradu je sinoć održan doček košarkaša Srbije, koji su osvojili srebrnu medalju na Mundobasketu, a potom je upriličena zabava kojoj su prisustvovali brojni sportisti sa svojim lepšim polovinama. Između ostalog sa Nikolom Jokićem je došla i njegova žena Natalija. 

Natalija Jokić je oduševila svojim modnim odabirom. Nosila je duboke sive pantalone u kombinaciji sa belim korsetom i sakoom i belim salonkama. Ali ono što je privuklo pažnju je njena torba brenda Chanel. Ovaj Prepoznatljivi model može da se nosi i preko ramena, ali i sa kratkom ručkom. 

Cena tašne koja je među trendseterkama poznata kao Coco Handle varira u zavisnosti od njene veličine: za mini verziju vam je potrebno 4.800 dolara, za malu torbu 5.100, za srednju 5.500, dok najveća košta 5.900 dolara.

 

Natalija je velika ljubiteljka kvalitetnih torbi. Poseduje celu kolekciju što predstavlja san svake žene. Jedan od omiljenih modela koje rado nosi je Gucci Dionysus mini. 

 

Na njenom Instagramu se može videti da joj je ovo jedan od omiljenih modela i bar za sada znamo da je ima u crvenoj i zagasito zelenoj boji. Cena ove torbice je 1.400 dolara.

 

Još jedna od njenih miljenica je i torba brenda Celine, model Celine luggage bag čija je cena 800 dolara. 

Natalija Jokić

Printscreen/Instagram

 

Pored torbi, Natalija je prava trendseterka kad je u pitanju nakit. Često nosi papreno skupu Cartier love narukvicu koja košta 7.350 dolara. 

Natalija Jokić

Printscreen/Instagram

 

Iako najčešće nosi patike, Natalija u svojim elegantnim izdanjima voli da obuje dobre cipele. Na jednom od storija je ponela Amina Muaddi cipele čija je cena 1.590 dolara u kombinaciji sa Chanel torbom koju je nosila na sinoćnoj žurci.

Natalija Jokić

Printscreen/Instagram

 

 

Jedno je sigurno, a to je da je žena našeg proslavljenog košarkaša ljubiteljka mode. Svaka žena bi želela da ima bar jedan njen aksesoar u svom ormaru. O Natalijinom stilu će se tek pričati. U javnosti se pojavljuje retko, ali kad god se to desi svi jedva čekaju da vide njene autfite. 

 

Komentari (0)
Loading