Burgundi je nova hit boja manikira: Zaludela je influenserke, ove jeseni će biti vodeća u salonima lepote

Olja Jelić Vesti 20.09.2023 09:15 0

Dok je u prethodnih nekoliko godina bila gotovo potpuno zaboravljena, burgundi boja na noktima predstojeće sezone vraća se u velikom stilu.

Burgundi nokti

Printscreen/TikTok

Dok je u prethodnih nekoliko godina bila gotovo potpuno zaboravljena, burgundi boja na noktima predstojeće sezone vraća se u velikom stilu. U prilog tome najbolje govori činjenica da haštag #burgundinails ima preko 14 miliona pregleda na TikToku i da ova brojka konstantno raste. Korisnici ove društvene platforme tvrde da je u pitanju najbolji izbor za jesenji manikir jer se bordo nokti odlično slažu sa garderobom koju nosimo u ovo doba godine, a pritom su pogodini za sve prilike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

 

Iako dugo nisu bili na listi vodećih trendova, bordo nokti jedan su od večitih simbola jeseni. Njihova bezvremenost najbolje se ogleda u tome što uvek izgledaju luksuzno i elegantno, ali i podjednako klasično kao crvena ili crna boja. Dodatni bonus je to što dobro funkcionišu sa noktima svih oblika i dužina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

 

Kako je burgundi boja sama po sebi efektna, možete nositi klasičan manikir u ovoj nijansi, ali se isto tako možete poigrati i sa različitim verzijama fracuskog manikira u bordo nijansama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

 

Nama se posebno dopala opcija bordo noktiju sa mat završnicom u paru sa sjajnim vrhovima, koju možete da vidite na fotografiji iznad. Naravno, nećete pogrešiti ni sa bilo kojom varijantom.


 

Komentari (0)
Loading