Ponovo osvaja lepotom: Margo Robi se našla na naslovnici poznatog magazina, pogodite koja boja je bila u prvom planu!

Vesti 11.01.2024 16:45 0

Margo Robi je za ovu posebnu priliku pozirala u mini-haljini i štiklama, a njen stil je mnoge podsetio na upečatljivi modni izraz 60-ih godina prošlog veka...

Margo Robi

Profimedia

Jedna od trenutno najpopularnijih glumica, ali i najlepših žena sveta Margo Robi našla se na naslovnici štampanog izdanja "Dedlajna".

Kako se vidi, Margo Robi je za ovu posebnu priliku pozirala u roze mini-haljini i štiklama, a njen stil je mnoge podsetio na upečatljivi modni izraz 60-ih godina prošlog veka.

 

 

Celokupni editorijal bio je u znaku roze boje, upravo zbog Margo Robi i filma "Barbi". Sama glumica je za ovo izdanje gorepomenutog medija otkrila i svoje želje za budućnost, prenosi Super žena.

"Javila mi se želja da budem filmski producent. Odnosno, poslednjih sedam godina razmišljam o tome, ali sam uvek verovala da je to privilegija, a ne pravo", ispričala je, te dodala.

"Polako se približavam tom osećanju, toj prilici da mogu da postanem filmski režiser. Imam jako dobar osećaj", zaključila je.

Inače, Margo Robi je proglašena za jednu od najlepših žena sveta prema izboru muškog časopisa "Maksim", a nedavno se našla i na listi žena sa najlepšim licem. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading