Nosila haljinu stariju od nje same: Slavna pevačica ,,nasledila" svetlucav autfit, u njemu je prošetala boginja lepote 1995. godine!

Vesti 06.02.2024 12:14 0

Uz haljinu koja joj je savršeno pristajala, Olivija je nosila minđuše sa dijamantima i rubinima, dok je ,,vintage" model haljine upotpunila elegantna frizura sa mekim talasima...

Olivija

Robyn BECK / AFP / Profimedia

Sinoć je održana dodela muzičkih nagrada Gremi, a najveće pevačke zvezde prošetale su crvenim tepihom.

Među njima je bila i pevačica Olivija Rodrigo, nominovana u nekoliko kategorija, koja se pojavila u starinskoj svetlucavoj Versače haljini iz 1995. godine. Haljinom je te godine prvi put prošetala modnom pistom supermodel Linda Evanđelista.

Ceremonija dodele muzičkih nagrada Gremi, 66. po redu, održana je sinoć u Cripto.com Areni u Los Anđelesu, a poznatih muzičkih zvezda u zanimljivim i glamuroznim modnim izborima nije nedostajalo.

 

 

Mlada Olivija Rodrigo takođe je prošetala crvenim tepihom u stajlingu koji je bio oličenje starog holivudskog glamura. Pop pevačica je nosila prelepu vintage haljinu modne kuće Versace. Duga bela haljina sa tankim naramenicama i prekrivena mnoštvom svetlucavih kristala je dizajn iz 1995. godine, koji je tada prvi put na modnoj pisti nosila slavna Linda Evanđelista, što je čini skoro deceniju starijom od Olivije Rodrigo, prenosi Miss7.

 

 

Uz haljinu koja joj je savršeno pristajala, Olivija je nosila minđuše sa dijamantima i rubinima, dok je ,,vintage" model haljine upotpunila elegantna frizura sa mekim talasima i jarko crvenim karminom na usnama.

Olivija je sinoć nominovana u šest kategorija. Tokom večeri je takođe nastupala, a tokom izvođenja pesme 'Vampire' nosila je Naeem Khan dugu crvenu satensku haljinu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading