Može i da prezalogaji: Komičarka ponela ukusnu poslasticu na dodelu Oskara, svi su gledali u ovaj detalj

Vesti 12.03.2024 18:20 0

Torba je izgledala baš kao i pravi dezert (iako nije bila tačne veličine kanola) sa zlatnim oklopom u obliku školjke i srebrnim kristalima koji su oponašali krem punjenje

Melisa

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Melisa Makarti je imala verovatno najslađi dodatak na Vaniti Ferovoj žurci povodom dodele Oskara.

Glumica, koja se brzo presvukla posle dodele Oskara 2024., prošetala je crvenim tepihom na Vaniti Fer žurci u crnoj Valdrin Sahiti haljini dugih rukava sa halkom u obliku lavlje glave. U prvom planu njenog autfita bila je njena veličanstvena Kinza Vinza torbica prekrivena kristalima u obliku italijanskog dezerta kanola. Izgledala je kao prava žena mafijaša.

Torba je izgledala baš kao i pravi dezert (iako nije bila tačne veličine kanola) sa zlatnim oklopom u obliku školjke i srebrnim kristalima koji su oponašali krem punjenje. Tamniji kristali izgledali su kao komadići čokolade.

„Odlučili smo da se oslonimo na temu žene mafijaša za Vaniti Fer, a kanoli su se savršeno uklopili uz brend!“  rekla je Makartina stilistkinja Katja Kahil za People.

 

 

Ranije te večeri, Mekarti je prošetala crvenim tepihom u crvenoj haljini sa ružičastim balon rukavima i dramatičnim ružičastim plaštom. Izgled je uparila sa crvenim štiklama i mnoštvom dragulja, a kasnije je izašla na scenu kao voditeljka zajedno sa Oktavijom Spenser.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading