Više su otkrile nego što su pokrile: Ove dame su svojim izazovnim stajlinzima ostavile bez reči na dodeli Oskara

Olja Jelić Vesti 12.03.2024 20:46 0

Vanity Fair zabava nakon Oskara uvek je jedna od najvećih zabava u godini jer zvezde dolaze ili da proslave ili tuguju nakon dodele Oskara. A ne treba zanemariti ni stajlinge koji neretko ostave bez reči

Emili Ratajkovski i Hajdi Klum

EPA

Za Vanity Fair zabavu pozivnicu među brojnim zvezdama dobijaju i manekenke, rijaliti zvezde i sportisti. A ove godine činilo se da su slavne osobe bile odlučne u nameri da nadmaše jedna drugu u pogledu toga ko može nositi najmanje, a lepotice su pokazale neke od svojih najizazovnijih stajlinga.

Vodeće zvezde bez donjeg rublja bile su Emily Ratajkovski, Anita i Florens Pju, koje nisu ništa prepuštale mašti.

Emili Ratajkovski pobrinula se da svi pogledi budu usmereni prema njoj kada stigla obučena u odvažnu, skulpturalnu belu haljinu francuskog brenda Jacquemus koja se isticala golim leđima i vrlo hrabrim bočnim izrezom. Dok je je prednji deo haljine bio vrlo visok, gornji deo haljine u obliku steznika sa strane je izgledao kao da bi mogla istog trenutka da sklizne i otkrije malo previše.

Izazovan stajling odabrala je Anita kada je pozirala u haljini načinjene od prozirne mrežaste tkanine. 30-godišnja brazilska pevačica otkrila je svoje bujne grudi u haljini dugoj do poda, a ispod haljine nosile je samo minimalističke crne gaćice.

A bez brusa na zabavu je stigla i 28-godišnja Florens Pju koja je pozirala u prozirnoj beloj haljini s detaljima od čipke. Raskošna haljina imala je porub od tila sa peplumom sa izvezenim detaljima koji su ipak jedna deo prepustili mašti, a sezala joj je do sredine lista.

Hajdi Klum je takođe osigurala da njena zategnuta figura zablista u zlatnoj haljini koja je ju je doslovce obavijala sadržavajući brojne izreze na prednjoj strani. 

 

Još jedan odvažan izgled pokazala je Džodi Turner-Smit koja je odbacila donji veš kako bi zablistala u dekoltiranoj crnoj haljini sa raskošnim prorezom na bedrima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading