Polu gola trudnica: Bivša devojka Zeka Efrona došla na dodelu Oskara u šok autfitu, videlo se ama baš sve!

Vesti 13.03.2024 15:20 1

Hadžensina vest o trudnoći dolazi nakon što su se ona i suprug Kol Taker venčali u decembru 2023. u Tulumu u Meksiku

Vanesa

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Vanesa Hadžens pokazuje svoj stomačić!

Glumica (35) pokazala je svoj stomak u prozronoj crnoj haljini Alberta Feretija sa otvorenim ramenima na Vaniti Fer žurci nakon dodele Oskara 2024. godine, koja je takođe otkrila njene noge i crni donji veš.

Hadžensova je svoj odvažni izgled začinila zlatnim minđušama i crnim štiklama. Kosu je iz visokog repa namestila u obimne lokne i nosila blagu šminku.

@voguemagazine Congratulations, #VanessaHudgens! The star debuts her growing baby bump at the 2024 #Oscars ♬ sonido original - Jorge ye

To je usledilo nakon što je na crvenom tepihu ranije tokom dana na dodeli Oskara 2024 objavila da je trudna, gde je debitovala u crnoj haljini dugih rukava, ističe People.

„Hvala vam @abcnetvork & @theacademi što ste mi još jednom dozvolili da budem voditeljka pre dodele. Najbolja stvar“, napisala je Hadžensova na Instagramu dok je delila svoje fotografije.

 

 

Hadžensina vest o trudnoći dolazi nakon što su se ona i suprug Kol Taker venčali u decembru 2023. u Tulumu u Meksiku.

„[Pisanje sopstvenih zaveta] bilo mi je važno“, rekla je tada za Vogue. „Takođe bih rekla svima: Napišite svoje zavete i pročitajte ih. Najlepše je u biti tako otvoren, ranjiv i sirov u vezi pred svim ljudima koje volite dok izjavljujete ljubav. To je jednostavno prelepo. Dopalo mi se."

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zozo
13.03.2024 17:29

Ona je ustvari u spavacici. Ni srama ni blama,kao da je nekoma stalo da gleda njenu golotinju. Zasto sve trudnice misle da svi moraju da vide njihovo izobliceno telo kao da nijedna zena nije prosla kroz to?