Pitanje ovog PSIHOLOGA RASTURILO je MNOGE VEZE: Nije strašno kao što zvuči, a POMOĆI će vam kada je najvažnije

Vesti 03.03.2022 16:16 0

Počeci veze mogu da nam deluju u prvi mah previše savršeno i divno

Pitanje ovog PSIHOLOGA RASTURILO je MNOGE VEZE: Nije strašno kao što zvuči, a POMOĆI će vam kada je najvažnije

Shutterstock

Istina je ta da možda našu voljenu osobu na početku gledamo kroz ružičasate naočare, bez da shvatamo kakvo je realno stanje cele moguće priče.

Danijel Ejkon, cenjeni je psiholog i TikTok zvezda otkrio je kako da sprečimo i šta da pitamo partnera odmah na početku veze. 

Morate da ih pitate kako su se njihove predhodne veze završile i u čemu je bio problem, kaže psiholog i objašnjava da ćete na taj način najbolje upoznati njihov karakter. 

"Ljudi na početku veze pokušavaju da pokažu svoju najbolju stranu", podsetio je on.

Ovakva pitanja nisu prijatna i mnogi će pokušati da ih zaobiđu. Ali je zapravo itekako važno, jer ćete znati šta možete da očekujete od vašeg partnera.

Mnogi TikTok korisnici su se nadovezali  i rekli kako je ova priča valdina na osnovu njihovih iskustava.

"Moj bivši mi je rekao da ga je bivša devojka stalno optuživala da je vara i da su zbog toga raskinuli, i očigledno je bila u pravu jer je prevario i mene", prokomentarisala je jedna devojka.

"Voleo bih da sam to znao jer su obe moje bivše devojke prikriveni narcisi. Ono što su uradile meni rade svakom momku", "Da, rekao mi je da su ga devojke ostavljale jer im nije davao dovoljno vremeno i to je upravo razlog zašto smo juče raskinuli", neki su od komentara.

Poručujući u komentarima da "ne vredi pitati jer mogu da slažu", jedna osoba je savetovala: "Lažu... zapamtite detalje i pitajte ponovo".

Komentari (0)
Loading