Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu

Jelena Vukelić Vesti 23.06.2023 17:49 0

Obukla je haljinu koju je želela, došla na svoje venčanje, a onda su je "razapeli"

Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu

Shutterstock

Mlada po imenu Laura dobila je kritike zbog providne čipkane venčanice, koja je više otkrivala nego što je pokrivala, a trolovi su se okomili i na njene deveruše, čije su haljine, kako su napisali, bile mnogo gore.

Snimak je na svom Instagramu podelila dizajnerka venčanica Oksana Mukha i brzo je postao viralan, prikazujući deveruše u providnim mint haljinama kako se dive nevesti i njenoj venčanici.

- Da je ovo moja ćerka, bio bih veoma uznemiren - prokomentarisao je jedan pratilac.

Mrzitelji nisu štedeli ni deveruše  - Ko god da je dizajnirao ovaj užas, treba momentalno da prestane da se bavi tim poslom. Kad idem na svadbu, neću da buljim u ženski donji veš", "Haljina mlade je lepa, ali zašto providna? 

"Ne znam šta je gore, deveruše ili mlada", "Haljine deveruša su veoma čudne, ali haljina mlade je lepa, sviđa mi se", "Deveruše su gore. Zašto su uopšte drugačije obučene nego ostali?", komentarisali su.

Neki korisnici društvenih mreža, pak, stali su na stranu mlade. "Zašto su svi tako negativni, to je njeno venčanje, a ne tvoje", "Ovo je njen dan i može da nosi šta hoće! Bravo devojko!"

 

Anketa

Kako vam se sviđa mladina haljina?

Komentari (0)
Loading