Poboljšajte ljubavni život bojom odeće: Ako želite da osvojite nekoga, obucite roze, a evo koja boja tera na iskrenost

Vesti 19.12.2023 11:45 0

Želite da nađete novu ljubav ili se nadate da ćete svoju vezu podići na viši nivo, treba da razmislite o tome koju boju odeće nosite, jer ona utiče na ljude oko vas.

žena

Shutterstock

Ljubav možete pokazati ili privući i - odećom. Nošenjem određenih boja ćete privući energiju koju želite – novog partnera, ili ćete postojeću vezu produbiti, poboljšati. Odeća, šminka, lak za nokte... njihova boja utiče na energiju koju emitujete i privlačite.

Crvena

Crvena je boja želje. Takođe predstavlja samopouzdanje i sek*ualnu energiju. Ako želite više strasti u životu, nosite odeću crvene boje, karmin, lak. To je snažna boja, što znači da bi trebalo da je koristite u ispoljavanju i postavljanju namera u ljubavi jer će vam pomoći da ostvarite ono što želite.

Roze

Kažu da je roze boja simbol svega što je pozitivno. Ako tražite idealnu boju koju ćete nositi na prvom ljubavnom sastanku ili za neku zabavnu priliku, ova boja je pravi izbor. Roze odeća će istaći optimizam i ljubaznost koje se osećaju na početku veze ili u prijateljskim odnosima. Međutim, savršena je i za izlazak s partnerom kad se nadate pomirenju, ponovnom zbližavanju, dubljem povezivanju, piše „Instyle“.

žena

Shutterstock

 

Narandžasta

Narandžasta boja je simbol sreće i privlačnosti. Ako čeznete za partnerstvom koje će prevazići sve prepreke i dati vam sigurnost, nosite narandžasti šal ili majicu na sledećem sastanku sa simpatijom ili partnerom. Takođe, narandžasta boja može uneti razigranost i kreativnost u vaš život i vezu, što znači da lepa dešavanja neće kada nosite ovu uzbudljivu boju.

Plava

Univerzalno značenje plave boje je poverenje, koje je potrebno za stvaranje i održavanje svih zdravih odnosa i granica. Takođe, predstavlja bezuslovnu ljubav, osećaj koji svi želimo u bliskim odnosima. Plava boja simboliše grlo, pa podstiče na izgovaranje istine kada su u pitanju romantične stvari.

Ljubičasta

Kraljevska ljubičasta smatra se romantičnom. Podstiče da rizikujete u ljubavi, što objašnjava zašto većina vitezova u sjajnim oklopima nosi ovu boju u crtaćima i filmovima. Ljubičasta boja zahteva da napredujemo i idemo ka onome što želimo, čak i ako postoji nekoliko prepreka na tom putu. Stoga je važna boja koju treba uključiti u odeću kada je u pitanju iskazivanje ljubavi.

žena

Shutterstock

 

Zelena

Kao izvorna boja Venere, jer boginja ljubavi nosi roze i zelenu, ova boja unosi pozitivne vibracije u ljubavni odnos. Zelena pomaže da svet gledamo s više optimizma i prepoznamo dobro u drugima. To je sjajna boja  kada želite da stvorite nežnu atmosferu sa partnerom ili simpatijom.

Smeđa

Čokoladno-smeđa boja će uneti više ljubavi u vaš život. Ova zemljana boja predstavlja pouzdanost i iskrenost - dva osećanja koja su bitna u svakoj vezi. Označava korisne i smislene emocije koje verovatno neće izbledeti. Smeđa boja gradi i povezuje, što je čini bojom koju ne bi trebalo nositi ako nije reč o iskrenoj vezi. Namenjena je za one koji traže životnog partnera.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading