Nije bilo kao što je prikazano na filmu: Četvrta žena TOME ZDRAVKOVIĆA otkrila ISTINU sa njihovog venčanja!

T.Đ Vesti 28.09.2021 11:20 0

Venčanje Tome Zdravkovića sa trećom ženom Gordanom nije proteklo onako kako je prikazano u filmu!

Nije bilo kao što je prikazano na filmu: Četvrta žena TOME ZDRAVKOVIĆA otkrila ISTINU sa njihovog venčanja!

Printscreen/Youtube

Toma Zdravković poslednjih 18 godina života proveo je sa Gordanom, trećom suprugom, koja je i ove godine došla da obiđe njegov grob, ali i da pogleda filmsko ostvarenje o pevačevom životu. 

Pričajući o svom životu sa legendarnim Tomom, ona naglašava da su njih dvoje gajili poseban odnos i da ga je ona u svemu razumela. Budući da je već tada bio bolestan i da mu je bila potrebna, pre svega, mirna luka, ona se trudila da ga u svemu prati i hrabrila ga da svaki dan provede najlepše što može.

 

 

- O filmu "Toma" ima samo reči hvale, ali kaže da je u njemu naglasak na emociji a ne biografiji velikog pevača. "Na primer, naša je bila jako čudna. Svadba? Nije svadba! Mi smo zakazali venčanje tako što sam ja uključila sedam-osam žena pod haubu da se suše, otišla sam, venčala se, on je odveo kumove na piće, a ja sam se vratila da radim - ispričala je Gordana Zdravković u emisiji Uranak na TV K1.

Uz smeh voditeljke Jovane Joksimović i njene reči kako je "bolje što je u filmu drugačije prikazano jer ovo uopšte nije romantično", Gordana je potvrdila da nije romantično, ali jeste neobično, jer tako nešto nikad niko nije uradio.

- Svi su se čudili, ali ja sam i sama rekla - šta će ti više svadbi, imao si ih četiri. Ali smo zato napravili krštenje sinu i Toma je tu bio glavni - završila je Gordana.

Komentari (0)
Loading