Anastasija Ražnatović u DŽINSU koji vredi više od MILION dinara: Kombinacija koja je ranije bila PROMAŠAJ, danas je NAJTRAŽENIJA i izdvaja vas iz mase

Vesti 10.11.2022 19:00 3

Autfit koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Anastasija Ražnatović u DŽINSU koji vredi više od MILION dinara: Kombinacija koja je ranije bila PROMAŠAJ, danas je NAJTRAŽENIJA i izdvaja vas iz mase

ATA Images

Anastasija Ražnatović se  juče pojavila na boks meču svog brata Veljka, kao podrška ali ono što je ljudima zapalo za oči jeste njena odevna kombinacija. 

U pitanju je bio džins kojem je bila obučena od glave do pete. Sada je veoma moderan, iako do skoro nije moglo ni da se pomisli na ovu kombinaciju da ovako savršeno pristaje i stoji. Sada je ovo apsolutni trend. 

Pevačica je nosila zvoncare brenda "WeWoreWhat" koje koštaju 150 evra, a koje je iskombinovala sa "Dsquared2" bodijem od 330 evra. Preko je imala oversajzd sako marke "Alexander Wangny" od 1.356 evra.

 

 

Na nogama je nosila "Paris Texas" kožne špicaste čizme sa visokom potpeticom koje koštaju 625 evra. A detalj koji je razbio ovu teksas kombinaciju bila je "Louis Vuitton" torba od 6.215 evra.

 

 

Celokupan autfit košta tačno 8.676, što u dinarskoj protivvrednosti iznosi 1.023.768 dinara.

Anastasija u poslednje vreme dosta vremena provodi u Španiji, zbog poslovnih obaveza dečka fudbalera  Nemanje Gudelja, ali uvek kada je u Beogradu, trudi se da se posveti svojoj muzičkoj karijeri. 

Ipak fanovi veruju da je ovaj par ipak raskinuo, jer kako navode, porodica Nemanje Gudelj Anastasiju nije prihvatila iako se verovalno da su svi u fantastičnim odnosima. Nema više zajedničkih fotografija niti lajkova na njenim slikama od njega. Šta je zapravo istina, ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (3)
Loading
zora
10.11.2022 20:20

Kako ste vi uspeli da vidite dzins na ovim slikama?

Duško
17.11.2022 11:50

Zar smo u fazi vraćanja dekadencije ? Koliko vredi ovo,koliko ono, koliko ima para, kuća, koliko i kakvih automobila ? Zar više ne vredi koliko čovek ima znanja u glavi, koji Fakultet je ili više završio ? Stvarajući snobove ,ovisnike i zavist ljudi, staramo buduće kriminalce i robijaše.Želimo li to ?

Iko
23.11.2022 16:01

Kic nema cenu.