Proglašeni su za NAJBOLJE frajere u 2022. godini: Deset muškaraca koji svojom pojavom ODUZIMAJU dah, žene su izabrale ko ima najviše ŠARMA

Vesti 23.12.2022 14:12 0

Ovo su 10 najzgodnijih muškaraca u 2022. godini.

Proglašeni su za NAJBOLJE frajere u 2022. godini: Deset muškaraca koji svojom pojavom ODUZIMAJU dah, žene su izabrale ko ima najviše ŠARMA

NajŽena/ Ilustracija/ Profimedia

Lepota je u oku posmatrača, reći će mnogi. Svakog od nas privlače različite fizičke karakteristike. Neki od nas padaju na plave oči, neki prvo primete ruke, a nekima je najvažniji šarm, koji ne mora da bude u vezi sa izgledom.

Krajem godine objavljuje se lista najzgodnijih muškaraca na svetu, što je odlična ilustracija lepote. On nam pokazuje da je lepota u različitosti. Postoji mnogo prelepih muških slavnih ličnosti širom sveta, a ispod možete pročitati koje su osvojile žene i nauku u godini koja je upravo prošla.

Listu najlepših muškaraca na svetu sastavila je Nauka i Zlatni presek lepote, koja za glavni kriterijum lepote uzima proporcije i simetriju lica, a žene su u anketi odlučivale ko, pored savršenog proporcija, takođe ima zadivljujući šarm.

1. Robert Patinson

Većina nas Roberta najbolje poznaje po ulozi Edvarda, koji nas je osvojio u sagi „Sumrak“. Struktura njegovog lica je, kažu stručnjaci, 92,15 odsto "ispravna", što ga svrstava u sam vrh najlepših muškaraca na svetu. Kada njegovoj simetriji dodamo šarm i poseban karakter, ne čudimo se što se toliko žena slaže sa naukom u njegovom slučaju.

 

 

2. Hritik Rošan

Jedan od najpoznatijih indijskih glumaca osvojio je žene širom sveta. Svi ističu njegovu posebnost, pa čak i upoređuju ga sa grčkim božanstvom. Poznat je po svojim plesnim veštinama i pokretima koji jednostavno plene žene.

 

 

3. Džastin Trodo

Kada govorimo o zgodnim političarima, Džastin je uvek broj jedan. Najmlađi kanadski premijer osvaja žene svojim osmehom, toplim karakterom i ljubavlju prema porodici, deci i životinjama.

 

 

4. Lijam Hemsvort

Smeđa kosa, plave oči i dobar izgled stavljaju Lijama među pet najlepših muškaraca godine. Australijski glumac bio je oženjen Majli Sajrus, a od razvoda je prilično tajnovit o svom ljubavnom životu. Misteriju u pogledu mogli bismo da istaknemo kao njegov najjači adut.

 

 

5. Tom Holand

Mladi glumac je stekao slavu ulogom Spajdermena u Marvelovim filmovima. Iako je miljenik nove generacije devojaka, možemo se složiti da u njemu postoji nešto što je izuzetno privlačno. Žene ističu da mu naočare odlično stoje jer sa njima izgleda kao zgodni štreber koji bi mogao da nauči bilo šta od njega.

 

 

6. David Bekam

Gotovo je nemoguće pronaći listu zgodnih muškaraca na kojoj jedan od najpoznatijih fudbalera sveta nije našao svoje mesto. Njegov osmeh, izvajano telo i nenadmašan šarm zacementirali su i njegovo mesto na ovoj listi.

 

 

7. Idris Elba

Engleski glumac je 2018. godine proglašen za najzgodnijeg muškarca na svetu, prema kriterijumima magazina People. Upečatljiv, ozbiljan, pomalo mračan, ali neverovatno zgodan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

 

8. Bredli Kuper

Slavni glumac je i na listama najzgodnijih muškaraca na svetu, a na našoj listi zauzeo je sedmo mesto. Ubitačan osmeh, prelepe plave oči i duge i crne trepavice, koje bi mnoge žene poželele, obezbedili su mu titulu jednog od najatraktivnijih na svetu.

 

 

9. Kris Evans

Na pitanje ko je najzgodniji muškarac na svetu, mnoge žene će izgovoriti njegovo ime kao iz topa. Njegov seksipil krije se u likovima junaka koje igra, ali i u njegovom neverovatnom osmehu i izgledu, koji su zaista privlačni. Američki magazin People proglasio ga je najseksepilnijeg čoveka na svetu u 2022. godini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

 

10. Zak Efron

Glumac iz tinejdžerskih filmova nam se uvukao pod kožu, a moramo se složiti da je kao vino. Godine mu dobro stoje jer su mu dale karakter i stav koji ne može proći nezapaženo. Zak je sasvim zaslužio svoje mesto na našoj listi, a savršenu simetriju njegovog lica potvrdila je i nauka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

 

Anketa

Ko je vama najzgodniji muškarac od 10 ponuđenih?

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading