Rođendanska čestitka Viktorije Bekam izazvala sumnju: Svi se pitaju da li krije SESTRU zbog tajne koja može da izađe na videlo

Vesti 19.04.2023 09:50 0

Viktorija Bekam ima mlađu sestru, ali malo ko zna kako ona izgleda.

Rođendanska čestitka Viktorije Bekam izazvala sumnju: Svi se pitaju da li krije SESTRU zbog tajne koja može da izađe na videlo

Profimedia

Čuvena Viktorija Bekam proslavila je 49. rođendan, a fotografije sa intimnog slavlja podelila je na svom Instagramu. Uz nju su bila skoro sva deca, a tortu je pojela i čuvena Posh Spice, što je pravo iznenađenje ako se uzme u obzir da je decenijama na strogoj dijeti u kojoj i ne pomišlja na slatkiše.

 

 


Bivša pevačica i dizajnerka je nakon toga na svom profilu podelila brojne čestitke od svojih najbližih, ali i poslovnih saradnika i bliskih prijatelja, a jedna od čestitki je privukla pažnju. Kao i svake godine, Viktoriji je rođendan čestitala mlađa sestra Luiz Adams, koju retko viđamo u javnosti, ali iako je prethodnih godina u realnom vremenu objavljivala njihove zajedničke fotografije, ovoga puta je to učinila fotografijom iz detinjstva. , a neki veruju da je to uradila namerno i zbog Viktorije.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)

 


Naime, Luizina čestitka je prošle godine privukla ogromnu pažnju jer su mnogi komentarisali da je neverovatno da mlađa sestra izgleda starije, a ponovo su počele da se pominju razne estetske intervencije koje je Viktorija navodno radila da bi ostala večno mlada, što očigledno nije slučaj za nju.

 

 

 U prošlosti, njeno zategnuto lice i "pačje usne" bili su meta podsmeha na društvenim mrežama, a neki su komentarisali da bi Viktorija, na koju njena mlađa sestra mnogo liči, izgledala kao Luiz da nije imala toliko operacija. 

Viktorija u poslednje vreme izgleda odlično, a na fotografijama sa godišnjice braka sina Bruklina mnoge je iznenadila svežim i mladalačkim izgledom koji izgleda potpuno prirodno. Ipak, jasno je da je nemoguće da na pragu šeste decenije ne bude nijedna bora. Neki su komentarisali da je očigledno promenila plastične hirurge.

 


Upravo iz tog razloga, Viktorija svoju tajnu sestru radije drži podalje od očiju javnosti, pre svega da ne bi izneverila svoj prirodni izgled. Kako neki izvori tvrde, Viktorija voli svoju sestru više od svega na svetu, ali javna slika je javna slika i ona ne želi da joj je iko kvari, a sve pod maskom zaštite njihove privatnosti. Samo čuvena Posh Spice zna šta je prava istina.

 

 

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading