Predstavnica Švedske je FAVORIT Evrovizije: Trebalo je da studira ISTORIJU, a pokrenula je TREND koji je zgrozio ljude širom sveta

Vesti 13.05.2023 18:00 0

Švedska predstavnica na Pesmi Evrovizije velika je zvezda u svojoj zemlji, a ostala je upamćena i po tome što je nekada pokrenula trend koji se nije svima dopao.

Predstavnica Švedske je FAVORIT Evrovizije: Trebalo je da studira ISTORIJU, a pokrenula je TREND koji je zgrozio ljude širom sveta

Printscreen/Youtube

Na kladionicama se trenutno najbolje kotira Lorin sa svojom pesmom ‘Tattoo’.
Lorin je već dobro poznato ime, ne samo u rodnoj Švedskoj, već i među obožavaocima Pesme Evrovizije, gde je već pobedila 2012. godine kada je izvela pesmu 'Euforia'.  

Zanimljivo je da se Lorin pominje kao favorit praktično od kada je najavljeno da će ponovo predstavljati Švedsku. Ako ovaj put pobedi, biće tek drugi izvođač u istoriji koji je dva puta pobedio na Pesmi Evrovizije. Do sada je to uradio samo irski kantautor Džoni Logan, koji je pobedio 1980. i 1987. godine.

Prvo ime 39-godišnje švedske muzičke zvezde je Lorine Zineb Nora Talhaou, a proslavila se 2004. godine nakon što je osvojila četvrto mesto u emisiji 'Švedska traži idola'. Već sledeće godine objavila je svoj prvi singl 'The Snake'. Lorin se ne bavi samo muzikom, već je poznata i kao voditeljka, producentkinja i rediteljka rijaliti programa. O njoj se mnogo pričalo nakon što je 2012. izabrana za predstavnicu na Pesmi Evrovizije i nehotice pokrenula trend pokazivanja neobrijanih pazuha.


Naime, bibliotekarka Lina Erin snimljena je na Melodifestivalenu, švedskom takmičenju za predstavnika Evrosonga, kako diže ruke posle Lorinine pobede, a kratak snimak njenih neobrijanih pazuha završio je na televiziji. Neko je uspeo da napravi snimak ekrana tog kratkog trenutka, koji je brzo počeo da se širi društvenim mrežama.

Nakon toga, švedske aktivistkinje su pokrenule kampanju „Povratak dlakama“, a podržala ih je i Lorin, koja je i sama aktivistkinja.

 

Komentari (0)
Loading