Bila je najveća SLATKICA HOLIVUDA, a onda je promenila pol: Eliot Pejdž otkrio kako se sada oseća

Vesti 17.05.2023 10:37 0

Elen Pejdž je oduševila publiku još 2007. godine kada se pojavila u američkoj, humorističkoj srami "Juno"

Bila je najveća SLATKICA HOLIVUDA, a onda je promenila pol: Eliot Pejdž otkrio kako se sada oseća

Shutterstock

Elen je u pomenutom filmu igrala tinejdžerku koja ostaje u drugom stanju, a već tad su je svi zavoleli i svrstali u omiljene "slatkice" Holivuda. Tri godine kasnije Elin se pojavila u filmu Inception, Kristofera Nolana, gde je takođe oduševila publika.

Mnogi nisu mogli ni da pretpostave da će se Elin deklarisati kao transrodna i binarna osoba.

Danas je Elin Pejdž Eliot Pejdž (36), koji se deklarisao kao transrodni muškarac 2020. godine, 13 godina nakon što je stekao svetsku slavu.

On je prvi put  otvoreno govorio u intervjuu za "Esquire" o svim mentalnim problemima s kojima se nosio pre svoje tranzicije, a takođe je detaljno opisao neprestanu mržnju i okrutnost sa kojom je morao da se bori posle transformacije.

"Kad je Juno bio na vrhuncu popularnosti i u vreme dodele nagrada, zatvorio sam se u sebe, obučen u haljine i štikle nisam bio dobro i nisam znao s kime o tome da razgovaram. Voleo bih da ljudi shvate da me to s**** doslovno ubilo. U ranim i srednjim dvadesetima nisam znao kako ljudima da kažem koliko mi nije dobro. Krivio bih sebe zbog toga. Živeo sam život i moji snovi su se ostvarivali, ali borio sam se s hranom, intenzivnom depresijom i teškim napadima panike. Bilo je trenutaka kada sam želeo da više nisam ovde", iskreno je ispričao..

Ovaj 36-godišnji glumac sada je otišao korak dalje i na svom Instagram profilu selfi na kom se vide ožiljci od operacije i radost koju oseća. Napisao je:

„Disforija mi je bila naročito izražena leti. Bez slojeva, samo majica – ili slojevi i oh tako znojav – stalno gledam dole, nameštam svoju veliku majicu.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

 

„Tako je dobar osećaj dok se kupam sada na suncu, nikad nisam mislio da mogu da doživim ovo, radost koju sada osećam.“

„Tako sam zahvalan za ono što mi je omogućila operacija promene pola i radujem se što ću uskoro podeliti više o svom putu.“

Eliot Pejdž je bio preplavljen ljubavlju i podrškom obožavalaca, a objava je pokupila više od milion lajkova na društvenoj mreži.

 

Komentari (0)
Loading