Mnogi je prozivali da ima celulit, ali ih je sve demantovala: Njene slike sa plaže su oduševile, iako ima 42 godine i dvoje dece

Olja Jelić Vesti 22.06.2023 16:43 0

Alesandra Ambrosio fotografisana je na plaži sa prijateljima i svojim partnerom Ričarom Lijem.

Alesandra Ambrozio

Printscreen/Instagram

Alesandra Ambrosio uživa u aktivnim odmorima. Često igra odbojku na plaži a fotografi su je ovoga puta uslikali kako se zabavlja sa prijateljima.

Manekenka je slavu i novac stekla zbog izgleda - visoka, vitka i negovana bila je jedna od prepoznatljivih lica "Viktorijinih anđela". Poslednji put kao "anđeo" pistom se prošetala 2017. godine, ali je nastavila da vodi računa o svom telu. Ipak, mnogi joj zameraju da ne izgleda kao u kampanjama, a posebno to što joj se nekoliko puta video celulit.

Alesandra koja je u apriliu napunila 42 godine, ipak izgleda besprekorno. Naime, ona je uslikana kako igra odbojku na plaži sa prijateljima, a telo joj je savršeno zategnuto, a od celuluta ni traga.

 

 

 

Alesandra je, čini se, oziljno shvatila primedbe pa je izgled dovela do savršenstva. Naime, ona je uslikana kak igra odbojku na plaži, a telo joj je savršeno zategnuto,a od celuluta ni traga.

 

Komentari (0)
Loading