Anđelina Džoli je klon svog oca Džona? Ovo su pristrasni komentari u koje smo se i same uverile, tu je i fotografija kao dokaz

Vesti 25.06.2023 13:43 0

Fotografija je izazvala živopisne reakcije na društvenim mrežama, gde su obožavaoci brzo primetili sličnost između oca i ćerke

Anđelina Džoli i otac

Profimedia

Anđelina Džoli, jedna od najcenjenijih holivudskih glumica, nedavno je oduševila svoje obožavaoce objavom fotografije iz detinjstva koja je izazvala pravu senzaciju. Na toj slici, dvanaestogodišnja Anđelina izgleda iznenađujuće slično svom ocu, legendarnom Džonu Vojtu, ostavljajući svet u čudu.

Fotografija je izazvala živopisne reakcije na društvenim mrežama, gde su obožavaoci brzo primetili sličnost između oca i ćerke. Mnogi su se složili da Anđelina izgleda kao preslikana verzija svog oca, prenoseći njegov šarm, harizmu i prepoznatljiv izgled.

Ova genetska sličnost između Anđeline i Džona izazvala je lavinu komentara od strane fanova, koji su izrazili svoje oduševljenje. Mnogi su izjavili da je Anđelina doslovno Džonov klon, a neki su čak istakli kako bi bilo teško prepoznati ko je na fotografiji da nije poznato da je u pitanju Anđelina Džoli.

 

 

Ipak, osim fizičke sličnosti, Anđelina je takođe nasledila talenat i strast prema glumi od svog oca. Oboje su ostavili dubok trag u filmskoj industriji, osvajajući brojne nagrade i priznanja za svoj rad. Njih dvoje su bili inspiracija mnogima i ostavili su neizbrisiv pečat svojim izvanrednim talentom.

Iako je ova fotografija iz detinjstva Anđeline Džoli i njenog oca Džona Vojta donela mnogo uzbuđenja među fanovima, ona takođe podseća na važnost porodičnih veza i nasleđa. Genetika može često otkriti ne samo fizičku sličnost, već i unutrašnje karakteristike koje prelaze generacije.

 

Komentari (0)
Loading